banner3



    Pozabili geslo?
Registriraj se!
22.02.2019 | 10:14    
  Vinarji
  Sommelierji
  Enologi
  Trsničarji
  Združenja
  Vinoteke
  Turizem
  Sorodno - dobrote
  Gostinci
  Spisek vin
  Zgodovina
  Sorte
  Vino x 100
  Zemljevid
  Ocenjevanja
  Letniki
  Kakovosti
  Vino k jedem
  Vino v kuhinji
  Strežba sommelierja
  Kozarci
  Zamaški
  Arhivi vin
  Pripomočki
  Vinogradnikov nasvet
  Enologov nasvet
  Tržnikov nasvet
  Sommelierjev nasvet
  Promocije
  Etikete
  Pravilniki
  Zakon
  Oglaševanje
  Embalaža
  Steklenice
  Vinski dogodki
  Ankete
  Fotogalerija
  Galerija etiket
  Galerija sort
  Press središče
  Naklonjeni
  Objavili so
  Vinoljubi
  Gostinci
  Vinarji
  Sommelierji
  Nagradna igra
  Pregovori
  Vinska kraljica
  Puzzle
  Karikatura
  Zdravljica
  Povezave
  Knjiga gostov

Status

Zavod
SloVino club
Portorose2
Pomurski sejem d.d.
REVIJA PET ZVEZDIC
Sommelier Selection
Rogaška
www.sommelier-slovenije.si
VINsi
Zlati grič
WEXIODISK
Zavarovalnica Sava
   Slovino > Novice

Novice

II. Culinary & Wine Symposium z Janezom Bratovžem
 Objavil: Urednistvo | 07-02-2019 15:47
Culinary & Wine Symposium, s slavnim chefom Janezom Bratovžem,bo delil znanje in izjemne okuse v četrtek, 21. februarja 2019 v Ljubljani, v restavraciji JB na Miklošičevi ulici, s pričetkom ob 18. uri.

 

II. Culinary & Wine symposium
Ljubljana , 21. februar 2019

Zavod SloVino – SloVino Sommelier Club
Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
Convivium Slow Food Štajerska & Slow Food Primorska
Center za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije

 


Izvedba srečanja je plod sodelovanja zgoraj naštetih institucij in je zamišljena kot dogodek za zainteresirano javnost z namenom izmenjave znanj na področju enogastronomije. Predstavniki sodelujočih organizacij bodo predstavili svoje aktivnosti in filozofijo delovanja. Pokrovitelj vinske spremljave je Sommelier.si izobraževalni program Zavoda SloVino.

 

Program:
18.00 Restavracija JB, Miklošičeva 19 Ljubljana

-          zbor sodelujočih s šefovim pozdravom

-          Janez Bratovž, uvodno predavanje: avtorjeva filozofija in pogled na kulinarične trende

-          predstavitev zadnje knjige Janez Bratovž Restavracija JB, ki velja za estatsko in vsebinsko umetnino

(možnost za avtorjevo signaturo v vašo knjigo, ki jo bo možno ta dan tudi nabaviti po prijaznejši ceni)

-          večerja izbranih jedi pospremljena z razlago kreatorja okusov

-          za izbiro bogate vinske spremljave bodo poskrbeli vinski svetovalci sommelierji

Jedilnik večerje bo objavljen na www.slovino.com

Rezervacije

Vašo cenjeno udeležbo, prosimo, sporočite na e-pošto podpora@slovino.com, najkasneje do 18. februarja 2019. Število mest je omejeno. Predlagamo, da pohitite z rezervacijami. Dodatne informacije 022283030 ali 031766000.

Kotizacija & večerja
45 € po osebi za redne člane sodelujočih institucij
60 € po osebi za spremljevalce in vse ostale goste
Plačilo boste izvedli ob prihodu na dogodek.

Cena vključuje uvodno predavanje Janeza Bratovža, avtorsko večerjo z chefovo obrazložitvijo in vinsko spremljavo, Cena vključuje ddv. Plačnik prejme račun.
* Simpozij – sskj:  pojedina, pri kateri se je razpravljalo o čem pomembnejše

 

Vabilo in program v pdf-priponki



Nazaj


Ostale novice

Jedilnik II. Culinary & Wine Symposiuma
 Objavil: Urednistvo | 20-02-2019 12:45

Radgonske gorice
 Objavil: Urednistvo | 20-02-2019 11:36

Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
 Objavil: Urednistvo | 19-02-2019 10:36

Izobraževanje Sommelier ljubitelj
 Objavil: Urednistvo | 19-02-2019 08:11

Klet Krško
 Objavil: Urednistvo | 15-02-2019 14:11

Rek ob koncu tedna
 Objavil: Urednistvo | 15-02-2019 14:08

vin.si - vinski pripomočki
 Objavil: Urednistvo | 15-02-2019 14:05

Vino Gaube
 Objavil: Urednistvo | 13-02-2019 13:28

RAZPIS 2019: Sommelier Selection - Sommelierji priporočajo
 Objavil: Urednistvo | 12-02-2019 14:17

Vina Ščurek
 Objavil: Urednistvo | 12-02-2019 14:09

Februarska izdaja revije Pet zvezdic
 Objavil: Urednistvo | 06-02-2019 12:05

Zlati grič
 Objavil: Urednistvo | 06-02-2019 12:00

Kulinarično vinsko srečanje na Ptuju
 Objavil: Urednistvo | 01-02-2019 10:51

Izobraževanje Sommelier ljubitelj v Mariboru
 Objavil: Urednistvo | 01-02-2019 10:25

Rek ob koncu tedna
 Objavil: Urednistvo | 01-02-2019 10:23

Culinary & Wine symposium polno zaseden
 Objavil: Urednistvo | 28-01-2019 14:41

Izobraževanje Sommelier ljubitelj v Ljubljani
 Objavil: Urednistvo | 28-01-2019 08:36

Culinary & Wine symposium
 Objavil: dejan | 21-01-2019 09:44


    Več
E-vinske novice
Trenutno je naročenih 9449 oseb

Želite prejemati redna e-sporočila o novostih na vinskem področju in na Slovino straneh?
Prijavite se na brezplačne e-vinske novice SloVino.com


Aktualne objave
Izobraževanje Sommelier ljubitelj v Mariboru
 Objavljeno: 01.02.2019
Izobraževanje Sommelier ljubitelj v Ljubljani
 Objavljeno: 01.02.2019
vin.si - vinski pripomočki
 Objavljeno: 03.01.2019
Sledite Wineexpo Instagramu
 Objavljeno: 04.06.2018
Sommelierski tečaji
 Objavljeno: 19.04.2017


Anketa
Belo vino
Rdeče vino
Rose
Peneče vino
Slajše vino


.


Iz knjige gostov
Vpis-ogled

To wbs.mbss.slovino.si.pjx.sr gonorrhoea agar prescribing thereby injustice cash advance mobile al buying accutane online payday loans no credit check who am i essays process analysis essay best personal loans payday loans cash payday loans epiphysitis congenital, video reinfection happy.
 Gost: epueazuv | 21.11.2018 08:00


Pregovor
men are like fine wine. they all start out like grapes, and it's our job to stomp on them and keep them in the dark until they mature into something you'd want to have dinner with.
 Avtor/Vnosnik: women


Statistika
Registrirani uporabniki: 7683
Naročniki E-vinske novice: 9448
Objavljene novice: 5976
Število pregovorov: 320
Število fotografij: 1936
Število objav v forumu: 35
Število obiskov portala: 40076


www.sommelier-slovenije.si
KMETIJSKI-ZAVOD.SI
Sommelier Selection
VINsi
Zlati grič
Portorose2



Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Copyright © 2001 - 2004 Slovino.com. Vse pravice pridržane
Stran izdelal Boštjan Krajnc