DGD pri Gospodarski zbornici Slovenije organizira zbor Sekcije vinskih svetovalcev – Sommelierjev, Sekcije direktorjev jedi in pijač – Food and Beverage Manager in Sekcije kuharjev in slaščičarjev, ki bo v petek 7. marca 2003 ob 9. uri v kongresni dvorani Hotela HABAKUK v Mariboru.
Program zbora:
8.30 – 9.00 Prihod udeležencev, registracija
9.15. – 10.15 Zbor sekcij s predlaganim dnevnim redom:
1. Pozdravni nagovor Edvard Kužner, predsednik DGD
2. Poročilo dela sekcije kuharjev in slaščičarjev Iztok Legat, pred. sekcije
3. Poročilo dela sekcije vinskih svetovalcev Jožef Kamenšek, pred.sekcije
4. Poročilo dela sekcije direktorjev jedi in pijač Jerneja Kamnikar, pred. sekcije
5. Finančno poročilo sekcij Alfred Polak, blagajnik DGD
6. Poročilo z udeležbe evropske konference članic WACS
7. Potrditev planov dela po posameznih sekcijah za naslednje obdobje
8. Razno
10.30 – 10.45 odmor
10.45 – 12.00 HACCAP predstavitev smernic za gostinstvo
12.00 – 12.45 Pos Elektronček, računalniški programi za gostinstvo
12. 45 – 13.45 Predstavitev prehrambne industrije in degustacija njihovih proizvodov
KOLINSKA, DROGA, 13 M
13.45 – 14.45 Ogled hotela HABAKUK (po skupinah)
16. uri predviden zaključek zbora sekcij
Miro Pretnar, dipl.geog. sekretar združenja
Srečko Koklič,svetovalec
POTREBNA JE POTRDITEV UDELEŽBE!