Sommelier.si Academy

Sommelier.si Academy

Mini Sommelier | Sommelier ljubitelj | Višje stopnje | Razpisi | Filip

Salon VinDel - mednarodni salon vina in delikates

slovino člani

Klet Brda, z.o.o. Dobrovo

Zadružna cesta 9, 5212 Dobrovo
  • +38653310100
  • info@klet-brda.si

Revija 5 zvezdic

Pod jezom 40, 1000 Ljubljana
  • +38641550878
  • info@umami.si

Slow Food Štajerska

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor
  • info@slowfood.si

Društvo Kelih

Ključarovci 66, 9242 Križevci pri Ljutomeru
  • +38641357520
  • drustvo.kelih@gmail.com

BK TV

Tržaška cesta 65, 2000 Maribor
  • +38631344639
  • info@bktv.si

Expano Food&Drink

Bakovska ulica 41, 9000 Murska Sobota
  • +38659808586
  • gostilna@expano.si

slovino člani

KGZS – Zavod Maribor

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor
  • +38622284900
  • info@kmetijski-zavod.si

Klet Brda, z.o.o. Dobrovo

Zadružna cesta 9, 5212 Dobrovo
  • +38653310100
  • info@klet-brda.si

Kmetija Butul

Manžan 10d, 6000 Koper
  • +38641718219
  • butul@siol.net

Slow Food Primorska

Manžan 10d, 6000 Koper

vino & ljudje

Culinary & Wine Symposium

vino

Janja Viher & Marko Kac: Trajnostna lokalna oskrba

Promocija lokalne hrane za ustvarjanje privlačnih produktno-tržnih aktivnosti ter povečanje turistične, kmetijske in gastronomske dodane vrednosti ter gospodarske, okoljske in socialne privlačnosti Slovenije so...

Kaj pomeni biti sommelier ?

Biti sommelier pomeni nenehno izpopolnjevanje znanja in nabiranje izkušenj, ki bogatijo tako profesionalno kot osebno. Zame je ta naziv čast, ki si jo je...

Zvrst kot vino

V pogledu naravnih danosti je vinorodna Slovenija zelo raznolika, pestra in bogata dežela. Tod je stičišče vplivov Panonske nižine, Alp, Dinarskega gorstva in Jadranskega...

Kulinarični turizem cveti

Hrana je za večino ljudi vedno jedro izkušnje na potovanjih. Degustacija novih jedi, srečevanje z nenavadnimi sestavinami in uživanje v lokalnem gostoljubju je navsezadnje...

Dr. Primož Pipan: “Moja Slow Food izkušnja”

Pred leti smo se s prijatelji dogovorili, da preizkusimo Slow Food večerjo v eni izmed slovenskih restavracij. Pred praznimi krožniki smo v čakanju na...

Filip Matjaž: Intervju z mladim kuharskim šefom

Vrhunska kulinarika je njegova strast. Sodeloval je v mladinski kuharski reprezentanci. Izkušnje je nabiral v kuhinji sloveče restavracije The Fat Duck v Londonu. Bo...

Tekmovanje Sommelier Selection - Sommelierska selekcija

IZPOSTAVLJEN IZDELEK

Sledite nam

1,014OboževalciVšečkaj
55,132SledilciSledite

vinski kviz

Portal SloVino vam vsak teden ponuja tematski kviz, za iskrene vinoljube, poznavalce in vse, ki bi radi preizkusili svoje znanje o vinu.

ZAČNITE KVIZ

Anketa

Katero vino imate najraje?
Glasujte

E - novice

Bodite na tekočem z vsem kar SloVino ponuja. Ne spamamo!