Sommelier.si Academy

Sommelier.si Academy

Mini Sommelier | Sommelier ljubitelj | Višje stopnje | Razpisi | Filip

Salon VinDel - mednarodni salon vina in delikates

slovino člani

Radgonske gorice

Jurkovičeva ulica 5, 9250 Gornja Radgona
  • +38625648510
  • info@radgonske-gorice.si

Slow Food Štajerska

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor
  • info@slowfood.si

Kmetija Butul

Manžan 10d, 6000 Koper
  • +38641718219
  • butul@siol.net

Zottel – inox oprema za vinarje

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor
  • +38637101370
  • info@zottel.si

Ptujska klet – Pullus

Vinarski trg 1, 2250 Ptuj
  • +38627879810
  • info@pullus.si

Sommelier.si Academy

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor
  • +38622283030
  • info@sommelier.si

slovino člani

Restavracija Mak

Osojnikova ulica 20, 2000 Maribor
  • +38626200053
  • info@restavracija-mak.si

Kmetija Butul

Manžan 10d, 6000 Koper
  • +38641718219
  • butul@siol.net

Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
  • info@sommelier-slovenije.si

Vin.si

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor
  • +38631766000
  • info@vin.si

vino & ljudje

Culinary & Wine Symposium

vino

Na zdravje, s črnim vinom

Že pred leti sem pisal o tem, da je Slovenija država z največ barvami vina na svetu. Ob rdečem, belem, rose barve, oranžnem, črnem...

Kulinarični turizem cveti

Hrana je za večino ljudi vedno jedro izkušnje na potovanjih. Degustacija novih jedi, srečevanje z nenavadnimi sestavinami in uživanje v lokalnem gostoljubju je navsezadnje...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

I. Culinary & Wine Symposium na Ptuju

Srečanje pod naslovom Culinary & Wine Symposium pričaralo večer eno-gastronomskih presežkov

prof. dr. Tatjana Košmerl: Stili vina

Najpogosteje o stilih vina govorimo v povezavi z osnovnimi senzoričnimi lastnostmi vina (barva, intenzivnost in/ali aromatičnost vonja, polnost okusa, trajanje pookusa in starost). Ne...

Kako se profesionalne kuhinje pripravljajo na prihodnost

Profesionalni kuharji vedo, da ni več mogoče zaustaviti digitalizacije komercialnih kuhinj. In zaradi tega je na mestu vprašanje kakšen sistem učinkovito podpira kuhinjske procese...

Tekmovanje Sommelier Selection - Sommelierska selekcija

IZPOSTAVLJEN IZDELEK

Sledite nam

1,013OboževalciVšečkaj
55,132SledilciSledite

vinski kviz

Portal SloVino vam vsak teden ponuja tematski kviz, za iskrene vinoljube, poznavalce in vse, ki bi radi preizkusili svoje znanje o vinu.

ZAČNITE KVIZ

Anketa

Katero vino imate najraje?
Glasujte

E - novice

Bodite na tekočem z vsem kar SloVino ponuja. Ne spamamo!