150.000 obiskov portala SloVino.com

Števec obiskov spletnega portala SloVino.com presegel številko stopetdesettisoč.

Ob upoštevanju dejstva da gre v primeru SloVino.com za ozko specializiran spletni center in da so na portalu predstavljene le teme, ki so kakorkoli povezane z vinom, smo ustvarjalci projekta z obiskom zadovoljni. Veliko število obiskovalcev je najlepša potrditev našega dosedanjega dela. Obljubljamo, da bomo tudi v prihodnje ponujali ažurne in kvalitetne vinske informacije in ugodne nakupe.
NAJ NAS VINO DRUŽI!


Dejan, dejan@slovino.comNaj izkoristim priložnost za nekaj zahval. V prvi vrsti bi se zahvalil vsem svojim sodelavcem, ki pomagajo in nesebično z veliko entuziazma gradijo SloVino.com.
Posebna zahvala gre Jožefu Kamenšku, Boštjanu Krajncu, Mojci Nekrep in Leopoldu Furmanu. Ob promocijah in komuniciranju se jim pridruži še Matjaž Ledinek. Vložek ekipe SloVino.com je ogromen, zato se jim vsem skupaj in vsakemu posebej prav iskreno zahvaljujem.
V nadaljevanju se želim zahvaliti vsem članom in partnerjem koncepta SloVino.com, ki stojijo ob nas in nam omogočajo nadaljni razvoj.
Pri realizaciji degustacij gre velika zahvala Mag. Antonu Vodovniku in Dr. Juliju Nemaniču, ki nesebično prenašata znanje na na naše slušatelje in goste.
Zahvalil bi se tudi vsem urednikom spletnih strani in webmasterjem iskalnikov, imenikov in direktorijev, ki so naredili povezave na http://www.SloVino.com.

Za dobro obiskanost vinskega portala so nedvomno zaslužni tudi novinarji in uredniki velikega števila medijev, ki povzemajo vsebine naših sporočil za javnost in v svojih medijih zares kakovostno in objektivno predstavljajo delo Centra za dvig namizne kulture SloVino.com.
Na koncu, vendar ne nazadnje se zahvaljujem vsem vinoljubom za vaše redne obiske Slovenskega vinskega portala SloVino.com


NAJ NAS VINO DRUŽI!


Dejan, dejan@slovino.com