prekmurskih ravnic, so 20. januarja 2003 preizkusili člani slovenske kuharske reprezentance, ki se je sestala na letošnjem prvem delovnem srečanju v hotelu Ajda v Moravskih Toplicah. Pregledali so slikovno gradivo iz Luxembourga, pripravili vsebine tekmovalnega programa za udeležbo na kulinaričnem tekmovanja na 30. GAST v Celovcu, ki bo od 9. do 12. marca 2003.
Na fotografiji z leve proti desni Matjaž Cotic, Uroš Gorjanc (novi član ekipe), Danijel Kozar, Borut Jakič, Matija Pozderec in Janez Dolšak, ki bo na tekmovanju v Celovcu prevzel tudi vlogo vodje ekipe. Glede na razpisne pogoje tekmovanja ekipo sestavljajo 4 člani in vodja ekipe, ki je vključen v samo tekmovanje.V sestavi ekipe je prišlo do zamenjave člana, namesto Matjaža Novaka, bo v nadalnjih tekmovanjih in pripravah za kuharsko olimpijado sodeloval Uroš Gorjanc.