250.000 obiskov SloVino.com

Spoštovani obiskovalci SloVino.com!

Števci obiskanosti spletišča SloVino.com so danes v ponedeljek 3. marca pokazali četrt milijona obiskovalcev spletnega portala SloVino.com.

Predvsem Vam vinoljubi, ki redno obiskujete te spletne strani, se moramo zahvaliti za ta ljubilej. Obljubimo lahko, da se bomo tudi vnaprej trudili po naših najboljših močeh.

Sporočilo za javnost

Ponedeljek, 3. marec

Prvi slovenski vinski portal SloVino.com je začel delovati leta 2000, kot stičišče vinskih informacij na internetu. Do danes se je razvil v moderni specializirani informacijski portal, ki deluje na področjih, povezanih z vinom, s kulturo omizja, z vrhunsko kulinariko in na ostalih področij enogastronomije. Predstavlja sommelierje, vinogradnike, vinarje, enologe, food & beverage managerje, kakor tudi institucije, povezane z vinom. Eden najpomembnejših segmentov portala so novice. Obiskovalcem so na voljo dnevno aktualne vinske in z vinom povezane informacije iz vse Slovenije. On line je možno naročiti steklenico izbranega vina, kakor tudi izmenjati mnenje z ostalimi vinoljubi v vinskem Forumu. Četrt milijona obiskov tematskih spletnih strani potrjuje, da so domači vinoljubi in stroka sprejeli SloVino.com, kot vsakodnevni vir informiranja in izobraževanja. Tuji obiskovalci portala prihajajo iz več kot sto držav sveta.

Strokovnjaki centra za dvig namizne kulture SloVino.com predstavljajo del aktualne Slovenske vinske odličnosti na degustacijah Prestige TOP 30. Spektakel ustvarijo eminentni predavatelji, izobraževalni poudarek in predvsem trideset skrbno izbranih povabljenih vin, ki jih na enem mestu le redko srečamo. Kakovost prireditve potrjuje podatek, da je vstopnice za Prestige TOP 30 težko dobiti že nekaj mesecev pred prireditvijo.

V prihodnosti želi SloVino.com utrjevati svoje poslanstvo osveščanja in izobraževanja vinoljubov in gurmanov. Poseben poudarek bo namenjen kulturi omizja in druženju vina s primernimi jedmi