v nedeljo 9. marca 2003 bo Slovenska kuharska reprezentanca tekmovala na prireditvi z mednarodno udeležbo ekip: Južne Afrike, Švice, Koreje, Izraela, Nemčije, Luxemburga in Avstrije. V torek 11. marca 2003 pa se bo pomerila v pripravi menu-ja za 70 oseb.
Od leve proti desni :
Srečko Koklič GZS, Združenje za turizem in gostinstvo
Matjaz Cotič, HIT, Gostilna pri Hrastu, Nova Gorica
Uroš Gorjanc, Turška ambasada Ljubljana
Borut Jakič, HIT ZC Perla, Nova Gorica
Danijel Kozar, hotel Ajda Moravske Toplice, Terme 3000
Matija Pozderec, vodja ekipe, Sodexo Ljubljana, Janez Dolšak Grand hotel Union, Iztok Legat, predsednik sekcije kuharjev in slaščilčarjev Grand hotel Palace Portorož.Spletne strani:
Sekcija kuharjev in slaščičarjev
Društvo gostinskih delavcev Slovenije pri GZS