VINAKOPER – nova spletna predstavitev

Podjetje VINAKOPER je popolnoma obnovilo svojo podobo na Internetu. Njihovo WEB predstavitev najdete na www.vinakoper.si/. Na njej najdete podrobno predstavitev podjetja, vinogradov, leg in vin iz te prestižne primorske kleti. Naj spomnimo, da je družba Vinakoper, kot prva v vinarski branži v Sloveniji prejela certifikat ISO 9001:2000.Direktor podjetja NEVIO PUCER je v svoji uvodni besedi na spletu napisal: "Med običajnimi pridelovalci vina bo marsikdo porekel, da pri vinu velikost in kakovost ne gresta skupaj. Vinakoper ni običajen pridelovalec vina.

Vinakoper je podjetje z največ lastnimi vinogradi v državi. Z najsodobnejšo tehnologijo. Z globokim razumevanjem tradicije naših krajev ter okusa in potreb ljubiteljev vina.

Morda boste ob kosilu za dober tek želeli spiti lahkoten kozarec. Ali pa si boste zaželeli visoke pesmi naših krajev v prestižnih polnitvah serije Capo d’Istria? In če sodite med najbolj zahtevne kupce, vam lahko ponudimo samo naš barik.

S sodelavci smo prepričani, da v Vinakoper velikost podjetja in vrhunska kakovost naših vin stopata z roko v roki in kupce vedno znova radi navdušujemo z enkratnostjo svojih vin.

Ponosni smo, da kupci in strokovna javnost cenijo naše trdo delo in nam kakovost potrjujejo z dolgoletno zvestobo."