Slovenska kuharska ekipa

se je 14. aprila 2003 v Grand hotelu Union predstavila s svojim dosedanjim delom in osvojenimi medaljami sponzorjem in novinarjem. Ob tem so se člani ekipe zahvalili za njihove prispeveke v finančni ali materialni obliki, s katerimi so jim omogočili priprave na tekmovanje in samo udeležbo na tekmovanjih. Predstavitev so zaključili s predstavitvijo – postrežbo menu-ja katerega ekipa dopolnjuje in nadgrajuje za nadalnja tekmovanja. Slovenski javnosti se bodo predstavili na 50. Gostinsko turističnem zboru Slovenije, ki bo 13.-15. oktobra 2003 na Bledu. Vsekakor pa jim je nadalnji cilj kuharska olimpiada leta 2003 v Erfurtu.


Spletna predstavitev Sekcije kuharjev in slaščičarjev

Spletna predstavitev kuharske reprezentance http://www.slovino.com/reprezentanca/index.html

Podrobna predstavitev slovenske nacionalne ekipe se pripravlja na spletni strani sekcije kuharjev in slaščičarjev.