Festival Vino in

Po letu dni delovanja se v nekoliko prenovljeni podobi ljubiteljem dobre kapljice, gurmanskim užitkarjem in iskalcem odličnih daril predstavlja trgovina z več kot 600 različnimi vrstami vin – Vino in… Slednja od 12. do 14. junija pripravlja prvi Festival Vino in… s številnimi degustacijami, bogatim spremljevalnim programom, glasbenimi koncerti ter nagradnimi igrami. Dogodek, ki bo postal vsakoletna prireditev, bo prava paša za vsakogar.

Pričenja se torej ljubljanski festival vin, kjer se bo predstavilo več kot 30 vinarjev. Ti bodo na degustacijo ponudili svoje izbore žlahtne kapljice. Sočasno s festivalom bo potekala tudi ugodna prodaja domačih in tujih vin. Kot se za festivalsko vzdušje spodobi, bo pripravljen bogat program. Praznovali bomo praznik češenj, pekli ribe in rezali pršut. Zvečer pa bodo na vrsti koncert znanih glasbenikov kot sta Nuša Derende in Davor Radolfi.

Vljudno vabljeni, da obiščete vinoteko Vino in… in šotor pred njo na Rudniku v Ljubljani od četrtka, 12. junija do sobote, 14. junija od 12. do 22. ure.