IV. Prestige TOP 30 je končan

Četrti Prestige TOP 30 je za nami, ponovno smo doživeli čudovit dogodek v prekrasnem okolju viteške dvorane mariborskega gradu. Pokušali smo 30 izbranih vin naših članov ob strokovnem vodenju Tadeje Vodovnik in Toneta Vodovnika. Vina so prikazala vso bogastvo naše vinorodne dežele v najlepši luči in skratka izbor je bil zelo posrečen in bogat. Ponudo vin so dopolnili kuharski mojstri državne reprezentance z izbranimi prigrizki. Vsem, ki so zamudili priložnost takega doživetja je lahko žal, nikoli pa ni prepozno, saj že razmišljamo o naslednjem.Posebna zahvala gre za izvedbo projekta gre:

Gospe TADEJI VODOVNIK PLEVNIK in gospodu mag. ANTONU VODOVNIKU, za bogastvo znanja, ki sta ga posredovala gostom skozi vodenje predavanja in degustacije.

SLOVENSKI KUHARSKI REPREZENTANCI
Matija Pozderec, kulinarik s.p.; vodja ekipe
Matjaž Cotić, HIT Nova Gorica-Gostilna Hrast; šef kuhinje
Borut Jakič, HIT Nova Gorica, Hotel Casino Perla; šef kuhinje
Daniel Kozar, Terme 3000 Moravske toplice; šef kuhinje
Janez Dolšak Grand Hotel Union; šef kuhinje
Uroš Gorjanc, Turška ambasada; šef kuhinje-slaščičar

SIMONI ŠTRAUS Vinski kraljici Slovenije 2003 za prisrčen govor.

URŠKI OREŠIČ Mariborski vinski kraljici in njenim mladim umetikom za bogat in odlično izveden umetniški nastop.

Godspodu SAŠO VERONIKU moderatorju in sommelierju druge stopnje za povezovanje in vodenje prireditve. Na ta način lahko vinski dogodek vodi samo pravi sladokusec in prijatelj vina.

Sommelierjem LEOPOLDU FURMANU iz SloVino, ALEKSANDRU ŠIKERJU iz Gostilne Šiker, MATEVŽU VISOČNIKU iz gostišča Pec, ALEŠU KRAMPLU iz hotela RADIN, BRANKOTU SLAVINCU iz Term Banovci in gospodu JOŽEFU KAMENŠKU predsedniku Sekcije sommelierjev Slovenije.

ZAVODU ZA TURIZEM MARIBOR za razumevanje in podporo projektom namenjenim širjenju namizne kulture. Še posebaj gospodu VASJI SAMCU za velik organizacijski prispevek.

STEKLARNI ROGAŠKA, ki je omogočila uživanje vin iz ročno izdellanih kelihov serije Zdravica.

Vsem predstavnikom sedme sile za pozornost, ki so jo namenili dogodku.

Ekipa SloVino.com se zahvaljuje vsem, ki so pomagali omgočiti in izvesti projekt IV. Prestige TOP 30.