V sklopu prireditev Jubilejnega 50. GTZ Slovenije se bo 14.11.03 v restavraciji hotela Astorija predstavila SLOVENSKA KUHARSKA REPREZENTANCA.
Mojstri bodo gostom predstavili tekmovalni menu za Kuharsko olimpijado 2004.
Menu:Topla predjed:
Kipnik s potočnimi raki
Pečen file zlatovščice
Ribja klobasica
Grahov pire
Pira z zelenjavo
Paradižnikov konkase
Žafranova omaka
Peteršiljev pesto
Glavna jed:
Srnin file v zajčjem fileju s pistacijami
Zajčja rulada z divjačinsko peno
Gobov pire
Polenta z bučnimi semeni in parmezanom
Ajdov krapec s skuto in proseno kašo
Kuhana hruška v belem vinu, glaziran kostanj
Fina mlada zelenjava
Divjačinska omaka z brinjem
Sladica:
Beli čokoladni mus s praženimi lešniki, malinovim sladoledom in malinovim kulijem.
Dodatne informacije:
Matjaž Pozderec
041 677 348