6. SLOVENSKI FESTIVAL VIN

Za vinoljube od četrtka, 20. novembra do sobote, 22. novembra 2003, Hotel Slon, Ljubljana med 13. in 21. uro, sobota do 20. ure

Kapljica, porojena iz ljubezni do zemlje in modrosti kletarjenja

Komaj dober teden potem, ko je skrbni kletar zadovoljno pokimal nad pravkar pretočenim moštom in sta skupaj z Martinom sklenila, da se najžlahtnejša vseh kapljic odslej lahko v čašah iskri kot vino, že se boste lahko sami prepričali, ali je letošnja letina res tako izjemna, kot se o njej že širi poznavalski glas.

Vabimo vas namreč na 6. Slovenski festival vin, kjer vam bo v salonih ljubljanskega Hotela Slon, od četrtka, 20. novembra, do sobote, 22. novembra 2003, vsak dan med 13. in 21. uro, v soboto do 20. ure, več kot 100 vinarjev in vinogradnikov iz slovenskih vinorodnih okolišev in tujine ponudilo v pokušino 250 izbranih vin.Festival je izjemna priložnost, da si obogatite in dopolnite znanje iz sveta vina, zato vas vabimo, da se pridružite vodenim degustacijam ter se prepustite sožitju vina in hrane, da svoje izkušnje in spoznanja podelite z drugimi na različnih delavnicah ter se prepustite bogatemu kulturnem programu.