KGZS-Zavod Maribor, OKEK:
Sodobni gostje slovenskih term, hotelov, restavracij in gostiln postajajo vse bolj zahtevni, iščejo vedno nove storitve in hočejo za svoj denar dobiti kar največ. Vemo, da se vsega naštetega sami prav dobro zavedate, zato vam želimo pomagati pri iskanju novih poti v vašem razvoju.
Želimo, da ste še uspešnejši, da sledite aktualnim trendom in usmeritvam v Evropi in da ugodite prefinjenim željam vaših gostov, zato za vas organiziramo dvodnevni seminar Ekološka živila v gastronomiji (bio hoteli, terme, gostilne in restavracije).Na teoretičnem delu seminarja vam bomo predstavili:
Kako poteka certificiranje živil višje kakovosti v Sloveniji in katera so že certificirana živila.
Kaj so ekološki pridelki in živila ter obseg in pomen ekološkega kmetijstva v Sloveniji.
Kako hotel postane certificirani bio hotel.
Kako in zakaj uporabljati ekološka živila v javnih kuhinjah (gastronomiji).
Bio marketing za hotele in gastronomijo.
Kdo in kako izvaja koordinacijo med pridelovalci in predelovalci ter naročniki (gastronomija) ekoloških pridelkov in živil v Sloveniji? Kdo in kako poskrbi za realizacijo vašega naročila ekoloških pridelkov in živil?
Varnost in transparentnost za potrošnike: certifikacija bio hotelov, restavracij, gostiln.
Med predavatelji bodo tudi trije gostje iz Avstrije, njihove reference vam predstavljamo na hrbtni strani
Na praktičnem delu seminarja v Avstriji vam bomo pokazali:
Terme Blumau z bio hotelom, bio restavracijo Frischehof in bio vinotoč Rupp.
Prepričani smo, da vam bodo ponujena dodatna znanja zagotovo koristila, če ne takoj, pa čez čas.
Veselimo se srečanja z vami!
doc. dr. Martina Bavec
Valentina Aleksič
Dodatne informacije in prijavnice:
Valentina Aleksič (02-228-49-31)
valentina.aleksic@guest.arnes.si
KGZS – Zavod Maribor
Vinarska 14
2000 Maribor