Nova številka strokovne priloge za gostince in vinarje TARTUF

Izšla je 2. številka STROVNE PRILOGE ZA GOSTINCE IN VINARJE časopisa TARTUF, ki je strokovni, izobraževalni in informativni mesečnik za enogastronomijo. Priloga je namenjena informiranju in strokovnemu izobraževanju gostincev in vinarjev.

Če želite prejeti brezplačen izvod STROVNE PRILOGE ZA GOSTINCE IN VINARJE TARTUF pišite na e-mail: anonimus@siol.net ( Poleg vašega imena in naslova, s katerim potrjujete, da želite postati prejemnik brezplačnega izvoda strokovne priloge, obvezno navedite glavno dejavnost s katero se ukvarjate ).

Vsebina in naslovnica:V 2. številki STROKOVNE PRILOGE TARTUF med drugim preberite: TRENDI, KI VABIJO V HOTELE, RESTAVRACIJE, GOSTIŠČA….

Aktualno številko časopisa (brez priloge) lahko naročite na zgornji
e-naslov ali pa jo poiščete pri vašem prodajalcu časopisov. Cena posameznega izvoda je samo 290 tolarjev! Priloge ni v prosti prodaji!