IZŠLA JE DVOJNA POLETNA ŠTEVILKA REVIJE PET ZVEZDIC!

– Uvodnik: ZA PRIJAZNO POLETJE, KI TUDI NAGRAJUJE

– Iz zvezdne kuhinje: DIH MEDITERANA – V HOTELSKIH IN KULINARIČNIH STORITVAH – Grand Hotel Palace, Portorož

– Odlična gostinska ponudba: PRI RACMANU PICERIJA POSTALA GOSTILNA – Gostilna Racman, Brežice

– ZAPELJIVA RAZNOLIKOST MLEČNIH JEDI, 1.del – Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje

JAGNJETINA JE V MODI – 2.del

ŽLAHTNI SIRI V ŽLAHTNI DRUŽBI

KOKTAJLI V RITMIH COPACABANE – Predstavlja se barman Aleš Petek

– POT DO POKLICNEGA ZADOVOLJSTVA IN NAPREDKA – Tokratna portretiranca: Sašo Kuhar in Igor Šket

– POMEN IN BOGASTVO DOMAČIH SORT VINSKE TRTE – S posveta vinogradnikov in vinarjev Primorske

– DOMAČNOST IN TRADICIJA NA GORENJSKEM, KJER RASTE CELO TRTA! – Penzion Blenkuš, Kranjska Gora

LEPOTE IN DOBROTE POLJANSKE DOLINE

JEJ SLADKO IN GOVORIL BOŠ SLADKO – O turških sladicah

NOVOSTI V PRAVILNIKIH TEKMOVANJ ZA BLIŽAJOČI SE 51. GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR SLOVENIJE

VINO LJUBLJANA – Objavljena najvišje ocenjena slovenska vina

NOVOSTI V OPREMI PROFESIONALNIH KUHINJ

In še veliko drugih kulinaričnih, vinskih, sommelierskih in barmanskih dogodkov!

Ter velika nagradna igra Kolinske "POLETJE Z GASTROM KOLINSKE", katere zmagovalec bo nagrajen s potovanjem na kuharsko olimpijado v Erfurt.