– Uvodnik: ZA PRIJAZNO POLETJE, KI TUDI NAGRAJUJE
– Iz zvezdne kuhinje: DIH MEDITERANA – V HOTELSKIH IN KULINARIČNIH STORITVAH – Grand Hotel Palace, Portorož
– Odlična gostinska ponudba: PRI RACMANU PICERIJA POSTALA GOSTILNA – Gostilna Racman, Brežice
– ZAPELJIVA RAZNOLIKOST MLEČNIH JEDI, 1.del – Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje
– JAGNJETINA JE V MODI – 2.del
–ŽLAHTNI SIRI V ŽLAHTNI DRUŽBI
– KOKTAJLI V RITMIH COPACABANE – Predstavlja se barman Aleš Petek
– POT DO POKLICNEGA ZADOVOLJSTVA IN NAPREDKA – Tokratna portretiranca: Sašo Kuhar in Igor Šket
– POMEN IN BOGASTVO DOMAČIH SORT VINSKE TRTE – S posveta vinogradnikov in vinarjev Primorske
– DOMAČNOST IN TRADICIJA NA GORENJSKEM, KJER RASTE CELO TRTA! – Penzion Blenkuš, Kranjska Gora
– LEPOTE IN DOBROTE POLJANSKE DOLINE
– JEJ SLADKO IN GOVORIL BOŠ SLADKO – O turških sladicah
– NOVOSTI V PRAVILNIKIH TEKMOVANJ ZA BLIŽAJOČI SE 51. GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR SLOVENIJE
– VINO LJUBLJANA – Objavljena najvišje ocenjena slovenska vina
– NOVOSTI V OPREMI PROFESIONALNIH KUHINJ
In še veliko drugih kulinaričnih, vinskih, sommelierskih in barmanskih dogodkov!
Ter velika nagradna igra Kolinske "POLETJE Z GASTROM KOLINSKE", katere zmagovalec bo nagrajen s potovanjem na kuharsko olimpijado v Erfurt.