NOVOST V VINSKEM HRAMU POMURSKEGA SEJMA

Od sobote, 28. avgusta, do petka, 3. septembra bo 42. mednarodni kmetijsko-živilski sejem privabljal množice obiskovalcev s številnimi novostmi. Pa ne le tistimi, ki jih bodo predstavilo 1410 kakovostnih razstavljavcev iz 21 držav. Poskrbeli smo, da bodo strokovnjaki na sejmu pridobili nova strokovna spoznanja, poslovneži kontakte in posel, prav pa tudi prijetna družabna in zabavna doživetja.

Ena od novosti letošnjega mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma so tudi pokušnje vin, ki jih bodo strokovno vodili priznani enologi in sommelierji.
Vodene degustacije bodo v Vinskem hramu vsak dan ob 12.00 in 16.00 uri. Pripravljene bodo vinske karte s po 6 vzorci vin, za nevtralizacijo okusa pa bomo postregli tudi s s kruhom.

Na posamezni vodeni pokušnji lahko sodeluje od 6 do 20 udeležencev. Poleg obeh določenih terminov pa se lahko dogovorite tudi za dodatne termine po vaši želji!

Cena vodene degustacije po osebi za 6 vzorcev 800,00 SIT, za 4 vzorce 500,00 SIT. Naročila sporočite pri ga. Radki Kovač, tel.: 02/5642 118, elektronski naslov: info@pomurski-sejem.si ali neposredno v vinskem hramu na sejmišču.

Ponudite svojim gostom in poslovnim partnerjem vrhunski vinski užitek.