Poslovna skupnost za vinogradništvo in vinarstvo Slovenije d.o.o. na 42. MKŽS

Pod okriljem Zaščitne Znamke Slovenskih Vin se bodo letos članice Poslovne skupnosti za vinogradništvo in vinarstvo Slovenije d.o.o. predstavile na skupnem prostoru v dvorani C4.

Obiskovalcem se bo predstavilo devet kleti, na sredinskem delu skupnega prostora pa bo moč poskusiti različna vina, razdeljena po tematskih sklopih.

Na posebnem, skupnem predstavitvenem prostoru, bodo vsak dan potekale delavnice z zanimivimi vsebinami in naslovi – Sveža vina za vroče dni, Briška bela, Vsi obrazi terana, …. V času med delavnicami si bodo gostje lahko ogledali oddaje iz cikla Okus po vinu in predstavitvene filme posameznih kleti.

Kot leto poprej bomo tudi letos spraševali in pripravili zanimivo vinsko uganko, sodelujočim pa se bomo zahvalili s prikupnimi nagradami.

Dogajanje bomo dnevno objavljali na panoju pred stojnico. Tako se boste lažje odločili, kdaj in koliko časa boste preživeli v naši družbi.O aktualnih temah v vinarski branži pa bomo novinarje seznanili na tiskovni konferenci Poslovne skupnosti, ki bo v torek, 31.08.2004 ob 12.30 uri v dvorani 6 Pomurskega sejma.

Spletna predstavitec PSVVS: http://www.slovino.com/psvvs