Iz septemberske številke 5 zvezdic

V septembrski številki revije Pet zvezdic si med drugim lahko preberete:

– Uvodnik: Že zdaj v načrtih za oktober

– Iz zvezdne kuhinje: Iz protokolarne strežbe v kuharskega poliglota (portret Jožefa Oselija, šefa kuhinje Hotela Lev, ki se predstavlja z japonsko kulinariko)

– Odlična gostinska ponudba: Kulinarična hiša Manna, Ljubljana

– Iz babičine kuhinje: Jedi iz dežele Kralja Matjaža (Poklicna Gostinska in Lesarska šola Slovenj Gradec)

– Program tekmovanj in razstav 51. gostinsko turističnega zbora, ki bo v Radencih

– Srečanje s kozarcem vina odličnega letnika 2003 (s strokovnega prereza vin Podravja, ki je potekal v Rogatcu)

– Najvišja priznanja z ocenjevanj v Gornji Radgoni

– Malvazija – od peneče do rdeče

– V imenu vina in vinske kulture (podeljene diplome sommelierjem 1. stopnje)

– Prva Vinoreja v znamenju arhivskih vin

– Druženja upokojenih gostinskih delavcev

– Tekmovali v pripravi postrvi

– Tekmovanje v pečenju na žaru

– Barmani mešali za pokal Argonavtskih dnevov

Iz zvezdne kuhinje

Odlična gostinska ponudba

Iz babičine kuhinje

Program tekmovanj in razstav