V septembrski številki revije Pet zvezdic si med drugim lahko preberete:
– Uvodnik: Že zdaj v načrtih za oktober
– Iz zvezdne kuhinje: Iz protokolarne strežbe v kuharskega poliglota (portret Jožefa Oselija, šefa kuhinje Hotela Lev, ki se predstavlja z japonsko kulinariko)
– Odlična gostinska ponudba: Kulinarična hiša Manna, Ljubljana
– Iz babičine kuhinje: Jedi iz dežele Kralja Matjaža (Poklicna Gostinska in Lesarska šola Slovenj Gradec)
– Program tekmovanj in razstav 51. gostinsko turističnega zbora, ki bo v Radencih
– Srečanje s kozarcem vina odličnega letnika 2003 (s strokovnega prereza vin Podravja, ki je potekal v Rogatcu)
– Najvišja priznanja z ocenjevanj v Gornji Radgoni
– Malvazija – od peneče do rdeče
– V imenu vina in vinske kulture (podeljene diplome sommelierjem 1. stopnje)
– Prva Vinoreja v znamenju arhivskih vin
– Druženja upokojenih gostinskih delavcev
– Tekmovali v pripravi postrvi
– Tekmovanje v pečenju na žaru
– Barmani mešali za pokal Argonavtskih dnevov
Iz zvezdne kuhinje
Odlična gostinska ponudba
Iz babičine kuhinje
Program tekmovanj in razstav