Ogled 22 fotografij sommelierske komisije pri delu!
24 člansko komisijo sommelierjev 2. stopnje so sestavljali:Dejan Baier, Zavod SloVino
Franci Meič, Krka zdraviliča – hoteli Otočec
Franci Pavli, Krajc Hoteli Ljubljana
Danilo tumberger, Hotel Piramida Maribor
Ivo Lunik, Hotel HAbakuk Maribor
Leon Furman, Gostilna Pec Selnica
Bogomir Remih, Toti Rotov Maribor
Jure Jezerek, Hia kulinarike Jezerek Medvode
Igor utarič, Hotel Mons Ljubljana – Brdo
Branko Slavinec, Terme Banovci
Ale Krempl, Terme Radenci
Marjan Krenos, Terme Radenci
Aleksander iker, Gostilna iker
Duan Kelbič, Ilano d.o.o. Maribor
Marjan Jelenič, Kostanjevica
Robert Kurnik, Gostilna iker
Aleksander Bohinc, Gost Velenje
Damir Pintarič, Gostilna Rajh Murska Sobota
Danilo Blenku, Penzion Blenku Kranjska Gora
Majda Mogu, Gostilna marjeta Pernica
Gregor Koroa, Hotel Habakuk Maribor
Matev Visočnik, Gostilna Pec
Marta Kotnik, Gorenje gostinstvo – Vila Herberstein
Luka Jezerek, Hia kulinarike Jezerek Medvode
7 člansko spremljevalno komisijo so sestavljali strokovnjaki in novinarji:
Janez Verboten, Zavod SloVino
Borut Godec, Časnik Finance
Uro Bočko, Provin Ljubljana
Ura Cvilak, Revija Pet zvezdic
Marta Bombek, Vinski ambient Bombek
Matja Ledinek, Zavod SloVino
Amadeja Tacer, Provin Ljubljana
V skladu z pravilnikom je letos pogoje za sodelovanje v akciji Pargelj izpolnilo 9 vin.