Predstavitev komisjije, ki je izbirala vina v akciji ŠPargelj

Ogled 22 fotografij sommelierske komisije pri delu!

24 člansko komisijo sommelierjev 2. stopnje so sestavljali:
Dejan Baier, Zavod SloVino
Franci Mežič, Krka zdravilišča – hoteli Otočec
Franci Pavli, Krajc Hoteli Ljubljana
Danilo Štumberger, Hotel Piramida Maribor
Ivo Lužnik, Hotel HAbakuk Maribor
Leon Furman, Gostilna Pec Selnica
Bogomir Remih, Toti Rotovž Maribor
Jure Jezeršek, Hiša kulinarike Jezeršek Medvode
Igor Šuštaršič, Hotel Mons Ljubljana – Brdo
Branko Slavinec, Terme Banovci
Aleš Krempl, Terme Radenci
Marjan Krenos, Terme Radenci
Aleksander Šiker, Gostilna Šiker
Dušan Kelbič, Ilano d.o.o. Maribor
Marjan Jelenič, Kostanjevica
Robert Kurnik, Gostilna Šiker
Aleksander Bohinc, Gost Velenje
Damir Pintarič, Gostilna Rajh Murska Sobota
Danilo Blenkuš, Penzion Blenkuš Kranjska Gora
Majda Mogu, Gostilna Šmarjeta Pernica
Gregor Koroša, Hotel Habakuk Maribor
Matevž Visočnik, Gostilna Pec
Marta Kotnik, Gorenje gostinstvo – Vila Herberstein
Luka Jezeršek, Hiša kulinarike Jezeršek Medvode

7 člansko spremljevalno komisijo so sestavljali strokovnjaki in novinarji:
Janez Verboten, Zavod SloVino
Borut Godec, Časnik Finance
Uroš Bočko, Provin Ljubljana
Urša Cvilak, Revija Pet zvezdic
Marta Bombek, Vinski ambient Bombek
Matjaž Ledinek, Zavod SloVino
Amadeja Tacer, Provin Ljubljana

V skladu z pravilnikom je letos pogoje za sodelovanje v akciji ŠPargelj izpolnilo 9 vin.