Veliko fotografije v Fotogalerji SloVino.com
Datum tekmovanja 29.3.2005
Kraj: Gospodarsko razstaviče v Ljubljani
Pripravljena jed: RIOTA Z BELUI IN GAMBERI
Organizatorji:
Gospodarsko Razstaviče d.o.o.
Revija TARTUF
Zavod SloVino
Strokovno ocenjevalno komisijo so sestavljali člani DGD sekcije kuharjev:
Predsednik komisije: Matija Pozderec
2. član:m Duan Krivec
3. član: Natalija Končina
4. član: Janko Perdan Johny
Kriterij ocenjevanja pri katerem je bilo mono doseč od 0 – 90 točk
– sploni videz delovnega mesta 0 -10 točk
– urejenost tekmovalca 0 – 10 točk
– strokovnost pri delu 0 – 20 točk
– videz jedi 0 – 15 točk
– okus jedi 0 – 25 točk
– čas priprave 0 -10 točk
Tekmovanja se je udeleilo 12 ekip, ki so tekmovale v časovnem razporedu od 10. do 16. ure.
1. mesto
delovna organizacija:Dijaki Dom Lizike Jančar, kuhinja Maribor
kuharska ekipa: Robert Lukas, Danilo Irgolič
doseeno t. točk: 89,50
2. mesto
delovna organizacija: GOSTILNA PEC, Lovro Visočnik s.p., Silnica ob Dravi
kuharska ekipa: Matev Visočnik, Slavia Amidič
doseeno t. točk: 87,75
3. mesto
delovna organizacija: ZDRAVILIČE LAKO, medicina in turizem d.o.o., Lako
kuharska ekipa: Marko Padenik, Katja Pertinač
doseeno t. točk: 87,50
Na tekmovanju je sodelovalo 12 kuharskih ekip.
Iskrene čestitke.