Rezultati tekmovanja kuharjev v pripravi jedi iz špargljev

Veliko fotografije v Fotogalerji SloVino.com
Datum tekmovanja 29.3.2005
Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani
Pripravljena jed: RIŽOTA Z BELUŠI IN GAMBERI
Organizatorji:

Gospodarsko Razstavišče d.o.o.
Revija TARTUF
Zavod SloVino
Strokovno ocenjevalno komisijo so sestavljali člani DGD sekcije kuharjev:
Predsednik komisije: Matija Pozderec
2. član:m Dušan Krivec

3. član: Natalija Končina
4. član: Janko Perdan Johny

Kriterij ocenjevanja pri katerem je bilo možno doseč od 0 – 90 točk
– splošni videz delovnega mesta 0 -10 točk
– urejenost tekmovalca 0 – 10 točk
– strokovnost pri delu 0 – 20 točk
– videz jedi 0 – 15 točk
– okus jedi 0 – 25 točk
– čas priprave 0 -10 točk

Tekmovanja se je udeležilo 12 ekip, ki so tekmovale v časovnem razporedu od 10. do 16. ure.

1. mesto
delovna organizacija:Dijaški Dom Lizike Jančar, kuhinja Maribor
kuharska ekipa: Robert Lukas, Danilo Irgolič
doseženo št. točk: 89,50

2. mesto
delovna organizacija: GOSTILNA PEC, Lovro Visočnik s.p., Silnica ob Dravi
kuharska ekipa: Matevž Visočnik, Slaviša Amidžič
doseženo št. točk: 87,75

3. mesto
delovna organizacija: ZDRAVILIŠČE LAŠKO, medicina in turizem d.o.o., Laško
kuharska ekipa: Marko Padežnik, Katja Pertinač
doseženo št. točk: 87,50

Na tekmovanju je sodelovalo 12 kuharskih ekip.

Iskrene čestitke.