Tekmovalne ekipe v pripravi jedi iz belušev

V pripravi rižote s šparglji in gamberi bo tekmovalo 12 kuharskih ekip v katerih sodelujejo priznana slovenska kuharska imena.
RAZPORED TEKMOVALNIH EKIP:
10:00
GOST d.o.o., Velenje
in
GOSTILNA PEC, Lovro Visočnik s.p., Silnica ob Dravi

11:00
IRSKA AMBASAFA RS, Ljubljana
in
KULINARIKA d.o.o., Hiša kulinarike MANNA

12:00
ZDRAVILIŠČE LAŠKO, MEDICINA IN TURIZEM d.d., Laško
in
TOTI ROTOVŽ MB, Maribor

13:00
TOP-GOST d.o.o., RESTAVRACIJA VIA BONA, Ljubljana
in
HOTELI-ŠTORMAN, Anton Zvone Štorman s.p., Laško

14:00
DIJAŠKI DOM LIZIKE JANČAR, Maribor
in
GRAJSKI KUHAR, Marjan Buričič, s.p., Ljubljana

15:00
GOSTILNA IN VINOTEKA GR, Femec Igor s.p., Ljubljana
in
GORENJE GOSTINSTVO d.o.o., VILA HERBERSTEIN, Velenje

Vabljeni na pokušnjo in oceno.