V pripravi riote s parglji in gamberi bo tekmovalo 12 kuharskih ekip v katerih sodelujejo priznana slovenska kuharska imena.
RAZPORED TEKMOVALNIH EKIP:
10:00
GOST d.o.o., Velenje
in
GOSTILNA PEC, Lovro Visočnik s.p., Silnica ob Dravi
11:00
IRSKA AMBASAFA RS, Ljubljana
in
KULINARIKA d.o.o., Hia kulinarike MANNA
12:00
ZDRAVILIČE LAKO, MEDICINA IN TURIZEM d.d., Lako
in
TOTI ROTOV MB, Maribor
13:00
TOP-GOST d.o.o., RESTAVRACIJA VIA BONA, Ljubljana
in
HOTELI-TORMAN, Anton Zvone torman s.p., Lako
14:00
DIJAKI DOM LIZIKE JANČAR, Maribor
in
GRAJSKI KUHAR, Marjan Buričič, s.p., Ljubljana
15:00
GOSTILNA IN VINOTEKA GR, Femec Igor s.p., Ljubljana
in
GORENJE GOSTINSTVO d.o.o., VILA HERBERSTEIN, Velenje
Vabljeni na pokunjo in oceno.