Slovenski Špargelj na vrtu in v kuhinji – zdravilne sestavin slovenskih špargljev in njihova vsestranska uporaba

Predavanje z zgornjim naslovom bo potekalo 15. aprila na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Namenjeno je gostincem iz vseh sekcij Društva gostinskih delavcev. Predavanje organizira Zavod za razvoj in raziskovanje gostinskih in kmetijskih dejavnosti SloVino v okviru akcije ŠPargelj.
Predavatelja gospod Iztok Vidic in gospod Marjan Kovač bosta podajala bogata avtorska znanja s področja špargljev. Poudarek bo na zdravilnih učinkih in dokazanih prednostih slovenskih špargljev.

Gostinci bodo lahko tudi poskušali jedi pripravljene iz svežih slovenskih špargljev. Kulinarične dobrote bodo v zaključeno celoto nadgradila vina, ki so jih sommelierji – vinski svetovalci druge stopnje na posebni pokušnji komisijsko izbrali kot idealno spremljavo k jedem iz belušev.

Dodatne informacije:
Zavod Slovino
022283030
031766000
o:info@slovino.com">info@slovino.com
http://www.slovino.com