Predavanje z zgornjim naslovom bo potekalo 15. aprila na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Namenjeno je gostincem iz vseh sekcij Drutva gostinskih delavcev. Predavanje organizira Zavod za razvoj in raziskovanje gostinskih in kmetijskih dejavnosti SloVino v okviru akcije Pargelj.
Predavatelja gospod Iztok Vidic in gospod Marjan Kovač bosta podajala bogata avtorska znanja s področja pargljev. Poudarek bo na zdravilnih učinkih in dokazanih prednostih slovenskih pargljev.
Gostinci bodo lahko tudi poskuali jedi pripravljene iz sveih slovenskih pargljev. Kulinarične dobrote bodo v zaključeno celoto nadgradila vina, ki so jih sommelierji – vinski svetovalci druge stopnje na posebni pokunji komisijsko izbrali kot idealno spremljavo k jedem iz beluev.
Dodatne informacije:
Zavod Slovino
022283030
031766000
o:info@slovino.com">info@slovino.com
http://www.slovino.com