Lahkotnosti in sveini jedilnika bo pot začrtal uvod s kapljico Najstareje trte na svetu v čast njeni najmlaji potomki, ki jo bomo ta večer posadili. Pomladansko vinsko kulinarično doivetje osmih skrbno izbranih pargljevih jedi
in osmih sommeliersko izbranih
Pargelj vin.
Jedilnik in vina:
Belueva pastetka & Pargelj vino Krajnc Lahonci
*
Karpacio & Pargelj vino Zlati grič
*
Pičančja solatka z belui & Pargelj vino Vi Vin Saksida
*
Belueva kremna juha & Pargelj vino Stegovec
*
Belui s holandsko omako & Pargelj vino iker
*
Nagrajena riota z belui in rakci & Pargelj vino Protnerjeva vina Joannes
*
Svinjska ribica z belui & Pargelj vino čurek
*
Belui z jagodami in balzamičnim kisom & Pargelj vino Steyer
25. aprila 2005, ob 18. uri,
GOSTILNA PEC
SP. SELNICA 1,
SELNICA OB DRAVI
Telefon 02 674 03 56