Ptujska klet na svetovnem spletu

Po prvem mesecu poskusnega delovanja nove spletne strani Ptujske kleti so ptujski vinarji danes objavili, da je njihova spletna stran www.ptujska-klet.si na stežaj odprla svoja vrata.Sodobna, portalsko zasnovana in v svetovni splet vključena pot k ptujskim vinom razkriva široko paleto dejavnosti in vinskih okusov Ptujske kleti. Odpira številne možnosti srečevanja s ptujskimi vini, bodisi na virtualni ravni bodisi v prodajni mreži ali pa kar med vinskimi sodi ali v ptujskem vinskem hramu.

S tem se je Ptujska klet enakovredno pridružila bogatim vsebinam, ki vabijo potrošnike k vinskim okusom vseh svetovnih vinorodnih dežel. ťV zadnjem času smo v Ptujski kleti izvedli bistveni premik v enološki tehnologiji in se tako povsem približali trendnim okusom vinskih pivcev in ljubiteljev. Ker pa smo ob tem ohranili tudi vso našo originalnost, predvsem pa prednosti, ki nam jih omogoča pridelava grozdja na haloških in slovenskogoriških legah, smo potrošnikom zagotovili povsem nova doživetja ob srečevanju z vini iz Ptujske kleti. Z objavo novih vsebin in palete novih polnitev na svetovnem spletu smo z naslovom www.ptujska-klet.si vstopili v konkurenčni prostor brez meja. Seveda pa ta prostor brez meja v Ptujski kleti jemljemo tudi kot priložnosti brez meja. Pri tem pa nam za uresničevanje naših ciljev pomaga vsaka informacija, ki lahko pride bodisi do potrošniko, bodisi do vinskih trgovcev,Ť je ob namestitvi novih spletnih vsebin poudaril Andrej Sajko, direktor Ptujske kleti.

Andrej Sajko še dodaja, da bodo v prihodnjih mesecih s pomočjo spletnih vsebin, ki jih bodo dnevno dopolnjevali, spodbudili še veliko vinskih ljubiteljev, da se srečajo z novimi trendi okusov, ki so zdaj v celoti ujeti v steklenicah iz Ptujske kleti. Ker gre ob vsem v Ptujski kleti tudi za bogato zalogo arhivskih vin, ki so primerna tako ob posameznih priložnostih kot za rekapitulacijo vinske zgodovine in okusov, je priložnost za pot do informacij o večplastni dejavnosti Ptujske kleti s pomočjo svetovnega spleta postala široko dostopna in univerzalna. ťSeveda pa bomo s pomočjo novega spletnega portala lahko še vedno posredovali samo informacije in bogato slikovno ter vsebinsko gradivo. Pa tudi povabila za obisk tako kletnih prostorov kot vinskega hrama. Za oddaljeni dostop do vinskih vonjev, kletarskega vzdušja in palete okusov ter drugega bogastva naših vinskih polnitev pa bomo še morali počakati na novo tehnologijo,Ť je v šali danes poudaril Andrej Sajko. Ter dodal: ťZaenkrat jo lahko pričaramo samo v naših kleteh in vinskem hramu ter seveda vsem, ki se odločijo za nakup steklenice vina iz Ptujske kleti v široko razpredeni trgovski mreži ali pa v gostilnah.Ť

V Ptujski kleti so prepričani, da bodo s spletnim portalom že v kratkem navdušili številne ljubitelje vin za to, da se bodo vračali k njihovim okusom, ki so ujeti v široki paleti vinskih polnitev, tudi na osnovi informacij in drugih vabljivih vsebin na povsem prenovljenem spletnem portalu. Prvih sto obiskovalcev spletne strani, ki se bodo z izpolnjenim nagradnim kuponom oglasili v vinoteki Ptujske kleti, bodo obdarovali s steklenico vrhunskega vina.

http://www.ptujska-klet.si