Ob polnih kronikih dobrot (samopostreni izbor slastnih jedi na način ťall you can eatŤ). Zabava do jutranjih ur s plesno glasbo v ivo.SILVESTROVO 2006
Polna skleda
Hladne jedi
Paleta izbranih sveih solat, meanih, testeninskih
ter rievih solat, jurčkova marinada z dijonom, ribji,
mesni, zelenjavni carpaccio, marinirana hobotnica,
garnele z ingverjem, morski vrag v harmoniji alotke
in mukata, mavrica izbranih oliv in pruta, razni
mesni zvitki v marinadah, telečja terina, ribji balutin…
Tople jedi
Testenine z jastogom,
file govedine z reducirano
omako iz ciantija,
telečji file z ametno ajbljevo dijon
omako,
pičančji fi le v srajčici sesekljanih orečkov,
izbor divjih ribjih filejev na aru z izbranimi omakami,
kampi na aru, gratinirane kapesante, dagnje na
buzaro…
Sladka presenečenja mojstra slačičarja
Dehteč izbor domačega kruha
Svee sadje in izbrani siri
Rezervacije na tel.: 01 470 27 04 ali na marketing@hotel.mons.si.
Cena zabave, polne doivetij je 15.000,00 SIT na osebo.
tevilo mest je omejeno!