Vinogradnitvo, oziroma klet se nahaja v vasi Plitvica pri Apačah. Obdelujejo 12 hektarjev vinogradov, ki leijo na blinjih hribih Plitvičkega in Aenskega vrha. Sorte, iz katerih pridelujejo vino, so naslednje: dieči traminec, chardonnay, sivi pinot, renski rizling, sauvignon, rumeni mukat, laki rizling, beli pinot in dve rdeči sorti: modri pinot in zweigelt.
Hina sorta je DIEČI TRAMINEC, ki daje v naem radgonsko kapelskem vinorodnem okoliu izredno visoko kakovost. Tej sorti posvečaJo največjo skrb tudi v kleti, saj skuaJo pridelati celo paleto tramincev: od vin normalne trgatve do predikatov vseh kakovostnih stopenj. Ponaajo se tudi s penino iz diečega traminca, donegovano po klasični ampanjski metodi in z diečim tramincem exclusive, ki pa je pridelan po metodi barrique.