Slovenska nacionalna ekipa v pripravah na mednarodno tekmovanje kulinarike INTERGASTRA 2006 v Stuttgartu, od 18. 02 do 21.02. 2006
Pred odhodom na tekmovanje se je ekipa sestala v Novi Gorici in preizkusila nekaj novih jedi s kreacijo kronikov in osnovno postavitvijo mize.
Ekipa se bo tekmovanja udeleila v sestavi:
Borut Jakič HIT Nova Gorica vodja ekipe
Kategorija A1
Igor Jagodic Grand Hotel Toplice Bled
Kategorija A1
Matja Cotič Hit Nova Gorica
Kategorija B
Alenka Kodele HIT Nova Gorica
Kategorija C1
in kot samostojni razstavljavci v kategoriji D
Janez Dolak Grand hotel Union maslena skulptura, na temo Iz morskih globin, katera bo sestavni del tekmovalnega programa na razstavni mizi kot dekorativni element.
Danilo Kozar terme 3000 Moravske Toplic, sladkorna artistika na temo Ptički na pomladnem cvetju
Ane Gombač Grand hotel Union, v ocenitev mednarodni komisiji bo postavil razstavni eksponat, sliko iz semen ob 100 letnici Grand hotela Union,
Na povabilo Hrvake kuharske zveze potekajo dogovori, da bi se tekmovanja v pripravi jedi po naročilu na njihovem sejmu za gostinstvo in turizem v Splitu v mesecu marcu 2006 udeleila dva kuharja člana Sekcije kuharjev in slačičarjev. IO sekcije je sprejel sklep, da se na tekmovanje polje Andrej Voh, SGT Celje in Gregor Kraek IngroTu Celje.