Kuharske priprave na tekmovanje

Slovenska nacionalna ekipa v pripravah na mednarodno tekmovanje kulinarike INTERGASTRA 2006 v Stuttgartu, od 18. 02 do 21.02. 2006

Pred odhodom na tekmovanje se je ekipa sestala v Novi Gorici in preizkusila nekaj novih jedi s kreacijo krožnikov in osnovno postavitvijo mize.

Ekipa se bo tekmovanja udeležila v sestavi:
Borut Jakič HIT Nova Gorica – vodja ekipe
Kategorija A1
Igor Jagodic Grand Hotel Toplice Bled
Kategorija A1
Matjaž Cotič Hit Nova Gorica
Kategorija B
Alenka Kodele HIT Nova Gorica
Kategorija C1

in kot samostojni razstavljavci v kategoriji D
Janez Dolšak Grand hotel Union maslena skulptura, na temo Iz morskih globin, katera bo sestavni del tekmovalnega programa na razstavni mizi kot dekorativni element.
Danilo Kozar terme 3000 Moravske Toplic, sladkorna artistika na temo Ptički na pomladnem cvetju
Anže Gombač Grand hotel Union, v ocenitev mednarodni komisiji bo postavil razstavni eksponat, sliko iz semen ob 100 letnici Grand hotela Union,

Na povabilo Hrvaške kuharske zveze potekajo dogovori, da bi se tekmovanja v pripravi jedi po naročilu na njihovem sejmu za gostinstvo in turizem v Splitu v mesecu marcu 2006 udeležila dva kuharja člana Sekcije kuharjev in slaščičarjev. IO sekcije je sprejel sklep, da se na tekmovanje pošlje Andrej Voh, SŠGT Celje in Gregor Krašek IngroTuš Celje.