Razvajale so kulinarične dobrote kuhinje Gostilne iker:Jedi:
domača goveja olca z bučnim pestom,
kozji sir z bučnim pestom,
prut divjega praiča,
domača prekajena klobasa v testu,
sirovi truklji z drobtinami,
kruhovi cmoki z bučnimi semeni,
epki (polnjeni z ovčjim sirom),
porov zavitek,
ajdova kaa z jurčki in pečenim mladim kravjim sirom,
svinjina s suhimi slivami,
divjačina z lisičkami.
Od sladic pa:
flancati,
jabolčna pita,
arlota
in jagode s poprom.
Pa seveda čokoladna potička in orehova potica (od Andreja Voha).
Nastopajoča: Inga Breznik in Ale Črnko
Ob izbrani hrani ikerjeveve ekipe hladnih in toplih jedi smo okuali:
– res izjemoma e iz soda tokaj oz. točaj 2005,
– rebulo 2002,
– chardonnay 2000 in
– steklenici merlota iz vinogradnikove zasebne arhive merlot 1999 in merlot 1998.
Za dobrodočico so postregli penino Kante brut.
Besedilo: Matja Ledinek