Pomladansko vinsko-kulinarično doivetje izbranih pargljevih jedi in estih sommeliersko izbranih Pargelj vin bo 20. aprila pri Pecu. Rezervirajte zdaj! Oglejte si meni:
Lahkotnost in sveino jedilnika bo začrtal aperitiv ob 18. uri pri potomki najstareje trte na svetu, posajeni pri Gostilni Pec.
Leto je naokoli in tudi letos bomo izbrali botra trte za leto 2006 ter mu predali skrb za nao lahtno ametno črnino v tem letu.
Belueva uvertura
***
Belueva strnjenka v kozarcu z elejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem
***
Belueva kremna juha
***
opek beluevih vričkov v slaninskem plaču
Lečin kipnik
Koprivova omaka
***
Domači njoki z belui in čemaem ter z parmezanovim ličnikom
***
Svinjska ribica v testu z ajbljevo omako
Beluevi truklji
***
Vanilijeva grmada z jagodami in belumi
tevilo mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.
Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57