Jedilnik – ŠPargljeva vročica pri Pecu

Pomladansko vinsko-kulinarično doživetje izbranih špargljevih jedi in šestih sommeliersko izbranih ŠPargelj vin bo 20. aprila pri Pecu. Rezervirajte zdaj! Oglejte si meni:
Lahkotnost in svežino jedilnika bo začrtal aperitiv ob 18. uri pri potomki najstarejše trte na svetu, posajeni pri Gostilni Pec.

Leto je naokoli in tudi letos bomo izbrali botra trte za leto 2006 ter mu predali skrb za našo žlahtno žametno črnino v tem letu.

MENI:

Beluševa uvertura

***
Beluševa strnjenka v kozarcu z želejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem

***
Beluševa kremna juha

***
Šopek beluševih vršičkov v slaninskem plašču
Lečin kipnik
Koprivova omaka

***
Domači njoki z beluši in čemažem ter z parmezanovim žličnikom

***

Svinjska ribica v testu z žajbljevo omako
Beluševi štruklji

***
Vanilijeva grmada z jagodami in belušmi

Število mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.

Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57