Belueva uvertura
***
Belueva strnjenka v kozarcu z elejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem
***
Belueva kremna juha
***
opek beluevih vričkov v slaninskem plaču, lečin kipnik, koprivova omaka
***
Domači njoki z belui in čemaem ter z parmezanovim ličnikom
***
Svinjska ribica v testu z ajbljevo omako, beluevi truklji
***
Vanilijeva grmada z jagodami in belumi
Ob zgornjih jedeh v spremljavi s vsemi estimi sommelliersko izbranimi Pargelj vini boste lahko uivali 20. aprila v Gostilni PEC.
tevilo mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.
Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57