Meni za enokulinarično razvajanje pri Pecu

Beluševa uvertura

***

Beluševa strnjenka v kozarcu z želejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem
***

Beluševa kremna juha

***

Šopek beluševih vršičkov v slaninskem plašču, lečin kipnik, koprivova omaka

***

Domači njoki z beluši in čemažem ter z parmezanovim žličnikom

***

Svinjska ribica v testu z žajbljevo omako, beluševi štruklji

***

Vanilijeva grmada z jagodami in belušmi
Ob zgornjih jedeh v spremljavi s vsemi šestimi sommelliersko izbranimi ŠPargelj vini boste lahko uživali 20. aprila v Gostilni PEC.

Število mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.

Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57