Prelomna seja Sekcije kuharjev in slaščičarjev

Sreda, 12. april 2006, V vinoteki Femc na GR Ljubljana se je odvijal zbor Sekcije kuharjev in slaščičarjev. Precej obsežen dnevni red je botroval delo zboru od 10. ure dopoldan v popoldanski čas do 17. ure.
Datum, pa bo prelomen in zapisan v zgodovino sekcije, saj so se prisotni člani Sekcije kuharjev in slaščičarjev odločili, da se sekcija preoblikuje v samostojno pravno osebo Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije.

Potrdili so poročilo dela, finančno potrdilo in zastavili drzen plan dela s poudarkom na delu z mladimi, področje izobraževanja in same reorganizacije dela društva.

S prevzemom predsedovanja južne Evrope – S. Koklič, bo potrebno aktivnejše delo tudi ostalih članov izvršilnega odbora, zato so na zboru izvedli zamenjavo neaktivnih članov izvoljenih v preteklem letu.

Srečko Koklič