Vsi sedeži so že rezervirani!

ZGODBA O BELUŠIH,
IZBRANEM VINU,

VRHUNSKI KULINARIKI IN
LJUDEH, KI ZNAJO VSE TO CENITI

Želite uživati ob špargljevih mojstrovinah kuharskih mojstrov ene najbolj priznanih slovenskih gostiln?

Želite izbrane jedi povezati v harmonično celoto s ŠPargelj vini, ki so jih sommelierji višje druge stopnje izbrali kot spremljavo k takšnim jedem?


PRIDRUŽITE SE NAM 20. APRILA V GOSTILNI PEC :::>>>

Lahkotnost in svežino jedilnika bo začrtal aperitiv ob 18. uri pri potomki najstarejše trte na svetu, posajeni pri Gostilni Pec.

Leto je naokoli in tudi letos bomo izbrali botra trte za leto 2006 ter mu predali skrb za našo žlahtno žametno črnino v tem letu.

MENI:

Beluševa uvertura

***
Beluševa strnjenka v kozarcu z želejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem

***
Beluševa kremna juha

***
Šopek beluševih vršičkov v slaninskem plašču
Lečin kipnik
Koprivova omaka

***
Domači njoki z beluši in čemažem ter z parmezanovim žličnikom

***

Svinjska ribica v testu z žajbljevo omako
Beluševi štruklji

***
Vanilijeva grmada z jagodami in belušmi


Vina ŠPargelj, ki bodo sommeliersko postrežena k jedem:

Zvrst – Vinogradništvo Krajnc

Zvrst – Zlati grič

Laški rizling – Vina Oskar Markuš

Zvrst – Protnerjeva vina Joannes

Sauvignon – Klet Bistrica d.d.

Sauvignon – Steyer vina

V ČETRTEK 20. APRILA OB 18. URI

GOSTILNA PEC
SP. SELNICA 1

SELNICA OB DRAVI


Število mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.

Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57