IZBRANEM VINU,
VRHUNSKI KULINARIKI IN
LJUDEH, KI ZNAJO VSE TO CENITI
elite uivati ob pargljevih mojstrovinah kuharskih mojstrov ene najbolj priznanih slovenskih gostiln?
elite izbrane jedi povezati v harmonično celoto s Pargelj vini, ki so jih sommelierji vije druge stopnje izbrali kot spremljavo k taknim jedem?
PRIDRUITE SE NAM 20. APRILA V GOSTILNI PEC :::>>>
Lahkotnost in sveino jedilnika bo začrtal aperitiv ob 18. uri pri potomki najstareje trte na svetu, posajeni pri Gostilni Pec.
Leto je naokoli in tudi letos bomo izbrali botra trte za leto 2006 ter mu predali skrb za nao lahtno ametno črnino v tem letu.
Belueva uvertura
***
Belueva strnjenka v kozarcu z elejem iz Martinija (vermouth) in z balzamičnim glasejem
***
Belueva kremna juha
***
opek beluevih vričkov v slaninskem plaču
Lečin kipnik
Koprivova omaka
***
Domači njoki z belui in čemaem ter z parmezanovim ličnikom
***
Svinjska ribica v testu z ajbljevo omako
Beluevi truklji
***
Vanilijeva grmada z jagodami in belumi
Vina Pargelj, ki bodo sommeliersko postreena k jedem:
Zvrst Vinogradnitvo Krajnc
Zvrst Zlati grič
Laki rizling Vina Oskar Marku
Zvrst – Protnerjeva vina Joannes
Sauvignon Klet Bistrica d.d.
Sauvignon Steyer vina
V ČETRTEK 20. APRILA OB 18. URI
GOSTILNA PEC
SP. SELNICA 1
SELNICA OB DRAVI
tevilo mest je letos omejeno zato pohitite s prijavami!
Cena menija z vini je 8.800 sit.
Člani SloVino Club-a pri Zavodu Slovino imajo na zgornjo ceno 20 % popust.
Rezervacije:
GOSTILNA PEC
LOVRO VISOČNIK S.P.
SP. SELNICA 1 SELNICA OB DRAVI
Tel.+386(0)2 674 03 56
Fax.+386(0)2 674 03 57