Razpis – TEKMOVANJE V PRIPRAVI RIŽOTE Z BELUŠI

Atraktivna prireditev akcije ŠPargelj bo nedvomno kuharsko tekmovanje v pripravi jedi iz špargljev, ki ga pripravljata Zavod SloVino in strokovno Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije skupaj s partnerji.

Datum tekmovanja: 29. MAREC 2007
Kraj tekmovanja: Ljubljana – Gospodarsko razstavišče
Rok prijave: 26. MAREC 2007 oz. do zasedbe razpisanih mest

Tekmovalna zasedba: Tekmovalno ekipo sestavlja eden ali dva člana.
Prostor: Prostor za pripravo jedi zagotovljen.
Priprava jedi: Rižota z beluši


29. MAREC JE PRVI DAN PRODAJE ŠPargelj VIN


Tekmovanje bo potekalo sočasno z prvo javno predstavitvijo ŠPargelj vin, kar pomeni tudi prvi dan prodaje vin, ki so jih sommelierji višje druge stopnje izbrali, kot idealno spremljavo k jedem iz belušev.

Vina letnika 2006, ki so zadostila kriterijem za sodelovanje v akciji ŠPargelj 2007 in jih bodo vinarji ponudili na trgu:

  • SAUVIGNON STEYER VINA – Štajerska Slovenija
  • ZVRST KLET BISTRICA – Štajerska Slovenija
  • SAUVIGNON JERUZALEM ORMOŽ – Štajerska Slovenija
  • MALVAZIJA BORDON MARJAN, SERGIO IN LAURA – Slovenska Istra
  • ZVRST VINOGRADNIŠTVO ŠIKER MILAN – Štajerska Slovenija
  • ZVRST PROTNERJEVA VINA JOANNES – Štajerska Slovenija
  • ZVRST ZLATI GRIČ – Štajerska Slovenija

    Na svoj račun bodo prišli tudi obiskovalci, ki bodo lahko poskušali tekmovalne rižote in izbrana vina.

    RAZPIS IN PRIJAVNICA za tekmovanje v pripravi rižote z beluši sta dosegljiva na spletu s klikom tukaj ::::>>>
    RAZPIS IN PRIJAVNICA v Word priponki s klikom tukaj ::::>>>

    PRAVILNIK tekmovanja v pripravi rižote z beluši je dosegljiv s klikom tukaj ::::>>>
    PRAVILNIK v Word priponki s klikom tukaj ::::>>>

    Informacije v zvezi z akcijo ŠPargelj:
    Zavod za razvoj in raziskovanje gostinskih in kmetijskih dejavnosti SloVino
    Vinarska 14, 2000 Maribor
    telefon: 02 / 228 30 30
    gsm: 031 / 766 000
    email: info@slovino.com

    Informacije v zvezi s kuharskim tekmovanjem:
    Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije
    Tomaž Vozelj, predsednik
    gsm: 040 457707
    email: tomaz.vozelj@drogakolinska.si




    ČLANI DRUŠTVA KUHARJEV IN SLAŠČIČARJEV Z PLAČANO ČLANARINO LAHKO IZKORISTIJO 20% POPUST PRI PRIJAVNINI

    Zadnji rok za prijavo je 26. marec 2007 – sodelujejete lahko tudi vi!


    Partnerji in pokrovitelji:




    Zavod SloVino




    Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije




    Gospodarsko razstavišče Ljubljana




    Vinske kleti Slovenije



    Revija Pet zvezdic




    Riž Zlato polje




    Začimbe Maestro




    Oljarna Kocbek




    Sommelier ljubitelj – somelierska šola




    Strast.si



    Prvi slovenski vinski portal SloVino.com