V tradicionalni Gostilni na otoku reke Krke, mesta Kostanjevica na Krki so dneve tartufov zasnovali Gojko korič – Gojc
kulinarik, Franci Meič sommelier II., in
Aleksander Bohinc sommelier II..
V Kostanjevici na Krki, Od nedelje, 29. aprila do nedelje, 6. maja 2007.
Hladne predjedi
BUČKIN CARPACCIO S TARTUFI
Tople predjedi
PRUT V BELEM VINU S TARTUFI
*
FUI S TARTUFI
*
RIOTA S TARTUFI
Glavne jedi
FILE POSTRVI
OBLIT S TARTUFOVO OMAKO
IN MASLENIM KROMPIRČKOM
*
SVINJSKA RIBICA
V OMAKI IZ BELIH TARTUFOV Z NJOKI
*
TELEČJI STEAK PO MOTOVUNSKO
S POIRANIM JAJČKOM
IN ZAPEČENO POLENTO
*
GOVEJI FILE S TARTUFI
NA IROKIH REZANCIH Z MAKOM
*
JELENOV FILE S TARTUFI
Z DOMAČIMI TRUKLJI
*
NADEVANA TELEČJA ROLADA S TARTUFI
IN SVEO ZELENJAVO NA ARU
Sladke jedi
PANNA COTA
S ČOKOLADNO OMAKO S TARTUFI
*
SLADOLED S TARTUFI
IN TARTUFINIM MEDOM
Gostilna Kmečki hram se nahaja na otoku
mesta Kostanjevice na Krki, ki slovi kot najmanje Slovensko mesto ter edino mesto na otoku. Kostanjevica na Krki je mestece
z bogato kulturno in naravno dedičino
ter mestece, ki z svojo lepoto očara slehernega obiskovalca. Kuhinja Gostilne Kmečki hram temelji na tradicionalni kulinariki, ki v svojo ponudbo uspeno umeča sodobne jedi in trende prehranjevanja. Poleg gastronomskih uitkov ponujamo v gostilni tudi preko 300 različnih vin, ki jih skrbno hranimo v nai vinoteki. Gostje pri nas so navdueni tudi z dodatno ponudbo, ki obsega sodobno opremljeno seminarsko dvorano, čolnarno in izposojo koles.
Svojo prisotnost lahko rezervirate
po telefonu ali e-mailu.
07/4987078, 031/369750
franci.mezic@gkh.si
info@gkh.si