Jedi iz tartufov

V tradicionalni Gostilni na otoku reke Krke, mesta Kostanjevica na Krki so dneve tartufov zasnovali Gojko Škorič – Gojc
kulinarik, Franci Mežič sommelier II., in
Aleksander Bohinc sommelier II..
V Kostanjevici na Krki, Od nedelje, 29. aprila do nedelje, 6. maja 2007.

Hladne predjedi

BUČKIN CARPACCIO S TARTUFI

Tople predjedi

PRŠUT V BELEM VINU S TARTUFI
*
FUŽI S TARTUFI
*
RIŽOTA S TARTUFI

Glavne jedi

FILE POSTRVI
OBLIT S TARTUFOVO OMAKO
IN MASLENIM KROMPIRČKOM

*
SVINJSKA RIBICA
V OMAKI IZ BELIH TARTUFOV Z NJOKI

*
TELEČJI STEAK PO MOTOVUNSKO
S POŠIRANIM JAJČKOM
IN ZAPEČENO POLENTO

*
GOVEJI FILE S TARTUFI
NA ŠIROKIH REZANCIH Z MAKOM

*
JELENOV FILE S TARTUFI
Z DOMAČIMI ŠTRUKLJI

*
NADEVANA TELEČJA ROLADA S TARTUFI
IN SVEŽO ZELENJAVO NA ŽARU

Sladke jedi

PANNA COTA
S ČOKOLADNO OMAKO S TARTUFI

*
SLADOLED S TARTUFI
IN TARTUFINIM MEDOM

Gostilna Kmečki hram se nahaja na otoku
mesta Kostanjevice na Krki, ki slovi kot najmanjše Slovensko mesto ter edino mesto na otoku. Kostanjevica na Krki je mestece
z bogato kulturno in naravno dediščino
ter mestece, ki z svojo lepoto očara slehernega obiskovalca. Kuhinja Gostilne Kmečki hram temelji na tradicionalni kulinariki, ki v svojo ponudbo uspešno umešča sodobne jedi in trende prehranjevanja. Poleg gastronomskih užitkov ponujamo v gostilni tudi preko 300 različnih vin, ki jih skrbno hranimo v naši vinoteki. Gostje pri nas so navdušeni tudi z dodatno ponudbo, ki obsega sodobno opremljeno seminarsko dvorano, čolnarno in izposojo koles.

Svojo prisotnost lahko rezervirate
po telefonu ali e-mailu.

07/4987078, 031/369750
franci.mezic@gkh.si
info@gkh.si