Pargljevi akciji se pridruujejo tudi Romarinci, ki bodo v aprilu ponujali pargljeve jedi in pargljeva vina. e posebaj pripravljajo degustacijo vin in Pargljev meni.
V petek, 6. aprila, se bodo v vinoteki Romarin predstavljali vinogradniki s svojimi Pargelj vini. Poskuali boste lahko vina iz tirih kleti – Zlati Grič, Hia Joannes Protner, Vina Steyer in Milan iker.
Romarinov meni obogaten s parglji
5., 6., 7.,aprila, od 18. ure v restavraciji Romarin
Čemaeva juha s profiteroli in bučnim oljem
Riota s pomladnimi zeliči, zelenimi parglji in rakovimi repki
Telečji steak na korenčkovem pireju, pečeni zeleni parglji
ali
File smuča s hrustljavo zelično skorjico na solati iz zelenih pargljev in paradiničkov s smetanovim prelivom
Creme brulee in marinirane jagode
Pargljeva vina bo mono naročiti tudi na kozarček.
Spletna stran: http://www.rozmarin.si