DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
V soboto 07.07.2007 bo na Mananu pri Kopru poletna delavnica Sredozemske kuhinje.
Predavateljica in predsednica ťDrutva za zdravo ivljenjeŤ, izkuena kuharica na področju sredozemske kuhinje Tatjana Butul, ki izkunje pridobljene s kuhanjem in izobraevanjem prenaa na svoje učence, bo tokrat predstavila to cenjeno kuhinjo na enodnevnem druenju.
Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju so v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi sveih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate. Naučili se boste pripraviti okusne predjedi, bogate juhe in e bolje glavne jedi, ter sladice. Spoznali boste zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelič, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje.
Manjkala ne bodo tudi priznana vina, ki nas v zdravju dopustno popitih količinah varujejo pred obolenji srca in oilja.
ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUTVO ZA ZDRAVO IVLJENJE,
Manan 10 d, 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 07.07.2007 SOBOTA začetek ob 15.00
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul Manan 10 d, v prostorih drutva
CENA : 50 na osebo.
V ceno so vključeni vsi stroki delavnice (literatura, ivila, pribor, obrok pripravljene hrane in presenečenje
.)
PRIJAVE : prijavite se lahko po e-mailu: butul@siol.net Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 10 udeleencev
INFORMACIJE:
www.butul.net
ali 041 718 219 Butul Tatjana, kjer se lahko pozanimate tudi za prenočiče za vse tiste, ki so iz drugih krajev in bi eleli ta konec tedna ob zanimivem kuhanju izkoristiti za sprostitev v bliini slovenskega morja, v prijetnem okolju koprskega podeelja, nedaleč od morskih valov, po ugodnih cenah.