Jedilnik za današnje srečanje sommelierjev

Slovenske penine, klasična metoda – metoda charmat?

Sommeliersko kosilo v restavraciji Toti Rotovž.


Jedilnik:


ŠTAJERSKA TORTILJA Z OCVIRKI

ZELENJAVNA JUHA

PIŠČANEC NA AJDOVI KAŠI

FILE ŠKARPINE S TARTUFI IN ŠIROKIMI REZANCI

FIGOVI ŠTRUKLJI



Strokovno srečanje v četrtek 27. 09. 2007 v Mariboru

Slovenske penine, klasična metoda – metoda charmat je naslov srečanja, ki ga pripravljata Sekcija sommelierjev pri DGD in Zavod SloVino.

Program srečanja:
Maribor -Hiša Stare trte, Restavracija Toti Rotovž,
v četrtek 27. 09. 2007
12.00 – 15.00 ure

SREČANJE VINSKIH SVETOVALCEV SLOVENIJE
zbor ob 12.00 v Hiši Stare trte na Lentu
Strokovno srečanje vinskih svetovalcev Slovenije na temo: Slovenske penine, klasična metoda – metoda ťcharmatŤ.

PROSIMO POTRDITE UDELEŽBO:
Predhodne prijave sprejema Boštjan Protner 041 654 305 ali vino@joannes.si