Pozdrav jeseni – delavnica Sredozemske kuhinje

V SOBOTO 29.09.2007 bo na Manžanu pri Kopru jesenska delavnica Sredozemske kuhinje ťPOZDRAV JESENIŤ.

DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE

V SOBOTO 29.09.2007 bo na Manžanu pri Kopru jesenska delavnica Sredozemske kuhinje
ťPOZDRAV JESENIŤ


Predavateljica in predsednica ťDruštva za zdravo življenjeŤ, izkušena kuharica na področju sredozemske kuhinje Tatjana Butul, ki izkušnje pridobljene s kuhanjem in izobraževanjem prenaša na svoje učence, bo tokrat predstavila to cenjeno kuhinjo na enodnevnem druženju.
Sredozemska kuhinja je zdrava in polna sončnih okusov. V Sredozemlju smo v prednosti pred celino zaradi bogate izbire sadja, zelenjave in začimb čez celo leto, zato temelji kuhinja na pripravi svežih sestavin. Jedi so zelo preproste, obenem pa zelo bogate. Naučili se bomo pripraviti okusne predjedi, bogate juhe in še boljše glavne jedi, ter sladice. Spoznali bomo zdravju koristne učinke oljčnega olja in zelišč, ki so v tem delu Slovenije veliko bolj aromatična kot drugje. Spoznali bomo tudi priznana vina, ki nas v zdravju dopustno popitih količinah varujejo pred obolenji srca in ožilja.

ENODNEVNI TEČAJ
ORGANIZATOR : DRUŠTVO ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE , Manžan 10 d , 6000 Koper v sodelovanju z Domačijo Butul
TERMIN: 29.09.2007 SOBOTA začetek ob 16.00 uri
KRAJ DOGODKA : Domačija Butul Manžan 10 d, v prostorih društva
CENA : 50€ na osebo. V ceno so vključeni vsi stroški delavnice (literatura, živila, pribor, obrok pripravljene hrane in presenečenje….)

PRIJAVE : prijavite se lahko po e-mailu: butul@siol.net ; prijava je veljavna s potrdilom o vplačilu kotizacije na TRR Društva za zdravo življenje
30000-0004094794 Volksbank Ljudska banka Koper
Delavnica se izvede, če je prijavljenih najmanj 10 udeležencev

INFORMACIJE: l : www.butul.net ali 041 718 219 Butul Tatjana, kjer se lahko pozanimate tudi za prenočišče za vse tiste, ki so iz drugih krajev in bi želeli ta konec tedna ob zanimivem kuhanju izkoristiti za sprostitev v bližini slovenskega morja, v prijetnem okolju koprskega podeželja, nedaleč od morskih valov, po ugodnih cenah.

POKROVITELJI DELAVNICE:

DRUŽINSKA RIBOGOJNICA FONDA D.O.O.
FULL-POINT D.O.O.
VINAKOPER D.O.O.
DOMAČIJA BUTUL