Ob vinu in ku/lt/u/r/ici do izpovedi z vini Rojac

Društvo za zdravo življenje Manžan pripravlja I. jesensko druženje ob vinu in hrani v ponedeljek, 8. oktobra 2007 ob 20.00 uri.
DRUŠTVO ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE MANŽAN

I. JESENSKO DRUŽENJE
OB VINU IN HRANI
V PONEDELJEK , 8. OKTOBRA 2007 OB 20.00 URI

V jeseni v okviru Društva za zdravo življenje v sodelovanju z Zavodom Slovino iz Maribora prirejamo tematske večere, ki smo jih poimenovali Ob vinu in ku/lt/u/r/ici do izpovedi. Gre za jesensko in zimsko odstiranje koprskega podeželja, ki bo med prvimi v Sloveniji, letos že krepko pred sv. Martinom, dobila novo vino. In ne le vino, ob tem ko se z njim ali za njim pretaka včasih marsikaj, kar lahko pri človeku obrodi sadove, ki so lahko pozitivni za razvoj misli in duha.

Poznano, da so ob vinski kapljici nastajali tako pomembni akti, dokumenti, pesnitve in proza, da ne govorimo številna srečanja, razgovori in ideje, ki jih lahko ljudje sklepajo in sklenejo ob takšnih trenutkih.

Prepričani smo, da si boste lahko privoščili nekaj sprostitvenih uric in se nam pridružili na Manžanu, kjer bomo ta ponedeljkov večer podrobneje spoznali vinske kapljice, zorjene v kleti mladega vinarja Uroša Rojaca, ki si s svojimi vini uspešno utira vinsko in poslovno pot doma in v tujini.
Vina bomo združili z okusno sredozemsko hrano in izkoristili večer za razvajanje naših brbončic.

Naprošamo vas, da vaš obisk najavite na tel. številko 041 718 219 ali nam pišete na elektronski naslov butul@siol.net, ker je število mest omejeno.

Tatjana Butul, predsednica društva za zdravo življenje

Projekt podpirajo:
Mestna občina Koper

Zavod Slovino
Piranske soline d.o.o.
Full-point d.o.o. Koper