4. decembra so v priznani gostilni Pec v sp. Selnici ob Dravi pripravili posebno vinsko kulinarično doivetje. Tema večera je bila čokolada v navezi s tujimi vini.

Pecovi mojstri, kuharji in sommelierji so e enkrat pokazali, da njihove stvaritve sodijo v sam vrh ponudbe za gurmane.
Jedilnik:
Vzhajanci s čokolado,
praline z gosjimi jetri
~~~~~~
Perutninski koktejl z belo čokolado in pistacijo
~~~~~~
Zimska hrenova juha s čokoladnimi sneinkami
~~~~~~
Biskvit karfijole z belo čokolado in pehtranom
~~~~~~
Kultni okus osveitve after eight, čokolada venezuele s chivas viskijem
~~~~~~
Stroganof divjega praiča
s kakavovimi zrni
~~~~~~
Goveja rulada v omaki s kubansko čokolado
kakavni njoki
~~~~~~
Čokoladni mouse z zlatom in mehiko čokolado aromatizirano z vanilijo
~~~~~~
Zaključek na terasi s Pecovimi
domačimi pralini
80 dobrojedcev je uivalo v izjemnik kuharskih kreacijah in njihovem druenju z vini iz vsega sveta.
Vse zbrane pa je kot popotnica praznikom naproti pričakala, v tem trenutku najverjetneje najelitneja slovenska čokolada, čokolada Strast www.strast.si – temna čokolada z rahlo slanimi bučnimi semeni in bučnim oljem.
FOTOGRAFIJE IZ DOGODKA SO NA OGLED V FOTOGALERIJI s klikom tukaj :::>>>