PRIJAVA :::>>>
Tudi letos se akciji Pargelj pridruujejo kuharski mojstri. Zavod SloVino in Drutvo kuharjev in slačičarjev Slovenije bosta 19. marca izvedla tekmovanje v pripravi jedi z belui.
Kuharske ekipe bodo tekmovale v pripravi tekmovalne riote z belui in ….
Na javnem tekmovanju bodo mojsti pripravljali po 20 porcij riote, ki jih bodo obiskovalci lahko poskusili. Tekmovanje bo potekalo v ljubljani na Gospodarskem razstaviču ob podpori vinoteke Vinske kleti Slovenije. Ob kulinaričnih mojstrovinah bo ta dan tudi prvi prodajni dan za Pargelj vina, ki jih bodo sommelierji izbirali v začetku meseca marca.
Naj spomnimo, da je na lanskoletnem kuharskem tekmovanju zmagala ekipa
Restavracije J & B iz Ljubljane.
RAZPIS ZA SODELOVANJE NA KUHARSKEM TEKMOVANJU IN PRAVILNIK STA NA OGLED S KLIKOM TUKAJ :::>>>