Kuharji bodo tekmovali

PRIJAVA :::>>>
Tudi letos se akciji ŠPargelj pridružujejo kuharski mojstri. Zavod SloVino in Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije bosta 19. marca izvedla tekmovanje v pripravi jedi z beluši.
Kuharske ekipe bodo tekmovale v pripravi tekmovalne rižote z beluši in ….
Na javnem tekmovanju bodo mojsti pripravljali po 20 porcij rižote, ki jih bodo obiskovalci lahko poskusili. Tekmovanje bo potekalo v ljubljani na Gospodarskem razstavišču ob podpori vinoteke Vinske kleti Slovenije. Ob kulinaričnih mojstrovinah bo ta dan tudi prvi prodajni dan za ŠPargelj vina, ki jih bodo sommelierji izbirali v začetku meseca marca.

Naj spomnimo, da je na lanskoletnem kuharskem tekmovanju zmagala ekipa
Restavracije J & B iz Ljubljane.

RAZPIS ZA SODELOVANJE NA KUHARSKEM TEKMOVANJU IN PRAVILNIK STA NA OGLED S KLIKOM TUKAJ :::>>>