POSEBEN KULINARIČNI VEČER, 10. APRILA ZA DOBROJEDCE
Gostija Pargljevih jedi s Pargelj vini
Le naprej, le noter, nocoj Vam bo pargelj boter!
Spomladanski zavitek z regratom, divjimi parglji, divjim hmeljem ter majonezo iz oljčnega olja
Pagelj vino, STEYERVINA
Pomlad je zato, da dii
S čenjevim lesom dimljena pičančja prsa s pargljevo peno in regratovim medom
Pagelj vino, ZLATI GRIČ
e kronik bo vesel
Kremna pargljeva juha z ocvrtimi regratovimi popki in poiranim jajčnim rumenjakom
Pagelj vino, KLET BISTRICA
Če je pargelj bel, je belu
Čemaev raviol s skutnim nadevom in kremo beluev ter pesino omako
Pagelj vino, JERUZALEM ORMO
Splačalo se je priti iz morja
Pečena pokrovača na duxelu iz marčevk s hrustljavimi vrički belih in zelenih pargljev in bisqe majonezo
Pagelj vino, VINSKA KLET BORDON – Montis
Nismo cesar, smo pa včasih radi sami
Sorbet iz spomladanskih diavnic in hrena
Ga ni advokata, ki bi reil tako kombinacijo
Goveji file kuhan v pargljevem vinu s pargljevim kipnikom in divjim hmeljem
Pagelj vino, PROTNERJEVA HIA JOANNES
Zakaj sladek spomin na otrotvo?
pargljev biskvit z omako iz kislice in meloninim sladoledom.
Pagelj vino, DVERI-PAX
Cena: 45
Obvezne rezarvacije po telefonu 03/5798320
Podrobneje na http://www.gostiscemiran.si