25. aprila je na Mananu, v organizaciji Drutva za zdravo ivljenje potekala delavnica Sredozemske kuhinje. Oglejte si jedilnik.
DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
MANAN 25.04.2008
PARGLJEVE IN MORSKE JEDI PO RECEPTIH TATJANE BUTUL
NENA KAMPOVA SOLATA V PARGLJEVI OMAKI
PARGE Z JAGODAMI IN DIMLJENIM PIRANSKIM BRANCINOM
BRANCINOVA TERINA S PARGO IN PARGLJEVO MOSTARDO
PARGLJEVA JUHA S PIRANSKIMI KLAPAVICAMI IN PARMEZANOM NA POPEČENEM KRUHKU
FILE PIRANSKEGA BRANCINA NA PARGLJEVI PODLAGI S POLENTO
JOGURTOVA STRJENKA Z ELATINO IZ VRTNIC
PARGLJEV MUSS
Fotografije so na ogled na www.butul.net
Zaradi velikega zanimanja je razpisana pargljeva delavnico 2, ki bo 24 maja 2008 ob 15.30 na Mananu. Za vplačane prijave do 16. maja je cena delavnice nija.