Jedilnik – Sredozemska kuhinja in ŠPargelj vino

25. aprila je na Manžanu, v organizaciji Društva za zdravo življenje potekala delavnica Sredozemske kuhinje. Oglejte si jedilnik.
DELAVNICA SREDOZEMSKE KUHINJE
MANŽAN 25.04.2008
ŠPARGLJEVE IN MORSKE JEDI PO RECEPTIH TATJANE BUTUL


NEŽNA ŠKAMPOVA SOLATA V ŠPARGLJEVI OMAKI

ŠPARGE Z JAGODAMI IN DIMLJENIM PIRANSKIM BRANCINOM

BRANCINOVA TERINA S ŠPARGO IN ŠPARGLJEVO MOSTARDO

ŠPARGLJEVA JUHA S PIRANSKIMI KLAPAVICAMI IN PARMEZANOM NA POPEČENEM KRUHKU

FILE PIRANSKEGA BRANCINA NA ŠPARGLJEVI PODLAGI S POLENTO

JOGURTOVA STRJENKA Z ŽELATINO IZ VRTNIC

ŠPARGLJEV MUSS

Fotografije so na ogled na www.butul.net


Zaradi velikega zanimanja je razpisana špargljeva delavnico 2, ki bo 24 maja 2008 ob 15.30 na Manžanu. Za vplačane prijave do 16. maja je cena delavnice nižja.