Povabilo vinarjev Salona Jeruzalem 2008

Veseli vas bomo na Jeruzalemu, v osrčju naše z vinogradi obdane krajine. V čast si štejemo, če bomo skupaj preživeli dan posvečen tistemu na kar smo Prleki najbolj ponosni: vinu, vinski kulturi, vinsko kulinaričnim doživetjem in ljudem, ki znajo vse to vsakodnevno vtkati v svoja življenja.
Šesti Salon Jeruzalem 2008 poklanjamo našemu rojaku, pionirju, legendi med vinarji, vinogradniku in vinarju gospodu Stanku Čurinu. S to gesto in slavnostno akademijo se mu želimo iskreno zahvaliti za njegov ogromen doprinos stroki, prepoznavnosti slovenskega vina v svetu in doma ter nesebično širjenje njegovih znanj in dognanj. Njegovo osebna in vinska odličnost sta nam za vzor.

Že šestič smo združili svoje moči in šestnajst nas s ponosom predstavlja osemdeset svojih, prleških vin. Vina namenjena za salonsko okušanje, so vina za posebne dni in vina s katerimi lahko običajen dan naredite prav poseben. Verjamemo, da imate tudi vi kakšno zgodbico ali spomin, ki vam pričara iskrivi nasmeh na obraz. Delite ga z nami. Upamo, da je za kak tak spomin odgovorno tudi naše vino ali ljudje, ki ga ustvarjamo.

Uživajte ob prleških okusih in ob pogledih na vinograde, kjer narava kaže svojo veličasnost. Ta vina so namenjena prav vam prijatelji Jeruzalemskih gričev.

Zmeraj prisrčno dobrodošli.

Vinarj Salona Jeruzalem 2008