Največji uspeh Kleti Bistrica doslej

Klet Bistrica je na 34. odprtem državnem ocenjevanju vin – Vino Slovenija Gornja Radgona, ki poteka v okviru 46. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma v Gornji Radgoni, prejela štiri velike zlate medalje in sedem srebrnih medalj.
Med nagrajenci najdemo laški in renski rizling ter rumeni muškat različnih letnikov. Klet Bistrica sodeluje na mnogih ocenjevanjih doma in v tujini, dosežen uspeh pa je največji doslej. Rezultati hkrati potrjujejo kakovost njihovih vin, ki vedno znova dokazujejo, da sodijo v sam vrh vin v tem delu Evrope.

Na minulem 34. odprtem državnem ocenjevanju vin je namreč sodelovalo 250 pridelovalcev iz šestih držav s 736 vzorci vina. Vino Slovenija Gornja Radgona je eden od strokovnih napovedovalcev 46. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma, ki bo od 23. do 29. avgusta 2008.

V okviru sejemskega dogajanja bo tudi svečana razglasitev rezultatov in podelitev medalj odprtega državnega ocenjevanja vin – Vino Slovenija Gornja Radgona, in sicer v torek, 26. avgusta 2008, ob 15. uri, na prireditvenem prostoru Pomurskega sejma, ki se je bodo udeležili tudi predstavniki Kleti Bistrica.