6. oktobra se začne izobraževanje Senzorika & retorika za sommelierje

Svoja bogata znanja bodo na izobraževanju Senzorika & retorika za sommelierje na predavanjih in delavnicah delili:

  • Vinska senzorika – Tadeja Vodovnik Plevnik
  • Vinska retorika na primerih tujih vin – Julij Nemanič
  • Senzorika, delavnica s kovčkom arom – Tadeja Vodovnik Plevnik
  • Vonjave zelišč in obogatena oljčna olja – Tatjana Butul
  • Zaznavanje in opisovanje, peneča vina – Miha Istenič
  • Avtohtoni slovenski in tuji siri – Irena Orešnik
  • Delavnica sir in vino – Matevž Visočnik
  • Zaznavanje in opisovanje, bela vina – Bojan Kobal
  • Zaznavanje in opisovanje, rdeča vina – Iztok Klenar

    Program bodo še dodatno obogatile delavnice in srečanja z vinarji.

    PRIJAVNICA s klikom tukaj :::>>>