ŠPargljevo vinsko kulinarično doživetje v Hotelu Habakuk

ŠPargljevo doživetje – Izbrane jedi in ŠPargelj vina v restavraciji hotela Habakuk v Mariboru, 24. aprila ob 19.00 uri.


Meni:

Belušev gazpačo
Štajerska Slovenija, vrhunsko vino zvrst sauvignon-sivi pinot,letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Klet Ormož
***
Belušev tatarec
Štajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
suho 12,5 vol. % alk., Steyer vina
***
Beluševa juha z pomarančno aromo
in beluševimi rezanci
***
Čemažev raviol v sirovi omaki z beluši
Štajerska Slovenija, kakovostno vino zvrst šipon-beli pinot, letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Vina Joannes
***
Rižota z beluši in gamberi
Štajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
suho 12,8 vol. % alk., Dveri-pax
***
Jakobove školjke in zelenjavni ragu z beluši
Slovenska Istra, kakovostno vino malvazija, letnik 2008,
suho 12,5 vol. % alk., Klet Rodica Truške
***
Piščančja prsa in polenta z beluši
Štajerska Slovenija, vrhunsko vino renski rizling, letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Vinag
***
Kisla smetana,beluši in rabarbara
Štajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
polsuho 11,5 vol. % alk., Radgonske gorice

Dodatne informacije in obvezne rezervacije: andrej.regorsek@termemb.si, gsm 041780657.