Pargljevo doivetje – Izbrane jedi in Pargelj vina v restavraciji hotela Habakuk v Mariboru, 24. aprila ob 19.00 uri.
Meni:
Beluev gazpačo
tajerska Slovenija, vrhunsko vino zvrst sauvignon-sivi pinot,letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Klet Ormo
***
Beluev tatarec
tajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
suho 12,5 vol. % alk., Steyer vina
***
Belueva juha z pomarančno aromo
in beluevimi rezanci
***
Čemaev raviol v sirovi omaki z belui
tajerska Slovenija, kakovostno vino zvrst ipon-beli pinot, letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Vina Joannes
***
Riota z belui in gamberi
tajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
suho 12,8 vol. % alk., Dveri-pax
***
Jakobove koljke in zelenjavni ragu z belui
Slovenska Istra, kakovostno vino malvazija, letnik 2008,
suho 12,5 vol. % alk., Klet Rodica Truke
***
Pičančja prsa in polenta z belui
tajerska Slovenija, vrhunsko vino renski rizling, letnik 2008,
suho 12,0 vol. % alk., Vinag
***
Kisla smetana,belui in rabarbara
tajerska Slovenija, kakovostno vino sauvignon, letnik 2008,
polsuho 11,5 vol. % alk., Radgonske gorice
Dodatne informacije in obvezne rezervacije: andrej.regorsek@termemb.si, gsm 041780657.