Prleška kulinarika na inovativen način – pohitite z rezervacijami

Matevž Visočnik iz Gostišča Pec in Tovarnice sladkosti bo poprijel za kuhalnico. Svoje kreacije bo predstavil na Salonu Jeruzalem, 13. junija ob 13. uri. Vas zanima kaj bo kuhal?

Jedilnik za kosilo

Meso iz tunke, ki spremenilo je obliko… v družbi lisičk

Druženje brokolija in bučnih semen v juhci…

Smuč ki več ne plava v harmoniji jajčke, kave, dijonske gorčice in francoske kreme …

Spogledovanje štajerske ribice, kisle smetane in kefirja ter zabeljenega sladoleda črnega sezama…

Vrhunec iz Tovarnice Sladkosti s staranim vinjakom …



K jedem bodo postrežena sommeliersko izbrana vina Salona Jeruzalem 09. Cena kosila in vin znaša 45 € – Rezervacije obvezne – Dvorec Jeruzalem na tel. 02 719-48-05, do zasedbe razpoložljivih mest.